Zvezdani Jahach
Član
Cujem da moz lagano 160din... vid krmaca prodje sa bravcima bez problema... teskase od 150kg uzimaju u klasu... traze i u sotne sate da dotovare kamion...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ti je siguran taj kupac? Ja imam podosta za utovar, dobra roba, a cena bolja nego što sada dobijam sa valutom od 10 dana. Može li kontakt?Jutros natovario 15kom i drugar 37kom za BARBU SURCIN,cena 170 din,pare sutra na racun.
Ti lokalni mali mesari su najgori tako je i mene jedan zezao, mesec maj a kod njega cena kao u januaru, moze mu se hoce covek da mu dam dzabe, prvo me nervira sto negleda kvalitet poredi mog rasnog tovljenika hranjenog koncetratom sa nekom svinjom koja je hranjena splacinama...prodaje pet svinja mesecno u radnji i glumi mi nekog kupca...ma idi jos se covek vredja ako mu cenim vise nego sto je on zamislio... treba usrana motka...Ja danas bio kod lokalnog mesara za neke papire i usput ga pitam za cenu, kaže sad su malo skočili sad su 130 din a bili su 120 din, reko svaka čast...!!!