Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma nisu vikend poljoprivrednici razlog,oni imaju male kolicine tovljenika,nas ubi uvoz iz euTo je cena za one koji hrane svojom hranom.Za one sto kupuju i vikend poljoprivrednike koji su inace veliko zlo i razlog su svakog pada cene je 145-150.
ne dirajte one koji hoce da rade,nego oni ko iz fotelje imaju vise nego ja koji pocinje dan u 5 a leze u 11
xsale... pa zar i vi moderatori i administratori propagirate zlo vikend poljoprivrednike? vi bih trebali da zavodite red i disciplinu u ovom forumu a ne da svadjate dva misljenja.
Mislim da nisu vikend poljoprivrednici problem,kao sto kaze maree2.
Veci je problem bahacenje odredjene klase poljoprivrednika koji nista domace ne kupuju od masinerije nego sve inostrano i samim tim se pospesuje industrija tih zemalja.
Ja kao radnik u industriji sam primoran da nadjem alternativu i u inat svima vama umesam se u ovu granu privrede.sta cu? da mi deca ostaju gladna? to zelite? sram vas bilo...
urednici bih mogli i malo ove moderatore da prekontrolisu,misljenja vam nisu u skladu sa ljudskim pravima.
ljudi...pospesimo domacu proizvodnju...omogucimo i drugima hleba,ne dirajte one koji hoce da rade,nego oni ko iz fotelje imaju vise nego ja koji pocinje dan u 5 a leze u 11
nemojte me citirati ostali...ako vec nisam u pravu,banujte me i ako nisam ja kriv,ali razmislite ko kome zlo hoce?prozivke su vam nepodnosljive
cena u mom kraju u padu,niko ne tovari
nevezano za temu ,i ja propagiram u svome selu samo domace sorte hibrida ima ih solidni kada bi svi kupovali domace hibride kukuruza strane kuce bi brzo ugasile,jer je cilj pospesiti domacu proizvodnju a ne stranu ,znam da ce mnogi proizvodjaci stranih hibrida na ovo ostro reagovati ,ali ako sami sebi ne pomognemo ko hoce.izvinjavam se svima ko suprotno misli ,ali ovo je moje misljenje.poz