kuka9
Član
Trlic veceras tovario kod nas u selu po 150. strasno sta nam rade,premix mi poskupeo 10 dinara,soj pogaca 62 din,kukuruz skace,svinje padaju,sjebase nas skroz njihovom strategijom povecanja stocnog fonda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vid ja neradim arendu nem zemlje i necu... ali kad budes dao kuruze po 9din u maju pitacu te o kolektivnoj propasti... a svinje budu nekih 100-110din... nedaj boze al crno nam se pise...Ako od 30 krmaca ne moze solidno da se zivi, onda treba kolektivno da propadnemo svi
Ima li ko kakvu informaciju o ceni svinja i potraznji?
Imam ponudu za nedelju 145 i dve nedelje pare.Odgovor treba da dam sutra, pa bi svaka dobro dosla.
Unapred hvala.
Eto vis... misim brate ovo nicemu nevodi pun mi je kofer nadanja i boljeg sutra a svaki put ja gace skidam...Gore je meni sa 9din/kg kukuruza nego tebi sa 110din svinje. Ja na 9din kukuruza sam u minusu, a ti sa 110din ti ostane stajnjak kao zarada
Gore je meni sa 9din/kg kukuruza nego tebi sa 110din svinje. Ja na 9din kukuruza sam u minusu, a ti sa 110din ti ostane stajnjak kao zarada
Jbg, niste trebali toliko ni u kredite ulaziti. Da nemam zemlje ne bih drzao svinje. Cena je 150 din/kg.
Pa prodaj zemlju da se ne mucis.Jbg, niste trebali toliko ni u kredite ulaziti. Da nemam zemlje ne bih drzao svinje. Cena je 150 din/kg.
Ma sve su usrali da vise nemozes da prezivis sa tom usranom platom.Ja radim kod korejanaca(druga firma u Šumadiji po izvozu) sada poslednju platu su nam dali celih 24000 din. od toga odbi rashod za put hranu ne ostane mi ni celih 18000 pisljivih dinara tako da vise nemam nikakve valjde da bilo sta radis u ovoj zemlji sem da budes politicar.Heh kod nas pogaca 65din kuruz 15din(tel-kel) avansno trlic, sofija...150din ostali na mesec dana 155-160din imam 30 krmaca osstavio jos 10 nazmica... nije da se zalim ali menjam SVE za neku prosecnu sigurnu platu pa nek ide zivot... ps. imam sade nekih stotinjak bravaca 120-130kg...:
Gledao sam emisliju o koreancima kod Borisa Malagurskog. Tu kosooku bandu treba pobiti. Nek u Koreji im ljudi rade za 200e.
Jbg, niste trebali toliko ni u kredite ulimas ziti. Da nemam zemlje ne bih drzao svinje. Cena je 150 din/kg.