Cena tovljenika na tržištu

Vid lane molim Trlica za 185din ni da cuje daje 180din (to je neki sreda cetvrtak) resim da ih ostavi do sledece nedelje pa sta bude, kad eto ti cuda u subotu zove i daje 185din ma necu resio sam od nedelje a on ce meni:pada ti dam 200din bilo bi ti malo ja prista i ujtru odma utovar... a bilo je kad je obeco 200din a platio 175din... problem je u tome kad ruse to ide iznenada po 10-20din i ne tovare, a kad dizu onda po 2-5din i to na nedeljnom nivou... pa ajd sad...:sta:

Bolje q...rac u ruci nego pi...ka na grani al kod nas ti je tako,da je jos neki dinar gore al nije seljak jadan kriv nego ovi kreteni gore sto dozvoljavaju da nas svaki mesarcic jebe kako hoce,ujutro tovarim jos 15 kom po 170,pare 5dana a po prvi put ne znam kome,kod drugara dolazi covek po 80 kom pa da i ja ubacim moje.

108502026948100306178446.jpg

Utovario juce jos 15 kom po 170 din,prosek 102kg, Agrotrgovina iz Novog Sada ,svinje idu za klanicu u Kraljevo,ne znam kako se klanica zove,pare u toku nedelje. Nemam nista do kraja januara,sta ce biti videcemo.

Sofija danas tovari po 160 din/kg za Nedeljkovića a trebali su tovariti po 170 din/kg
Koliko sam čuo obustavljen je izvoz za Rusiju , niko ne izvozi zato je pala cena....
Da se opet neko nije pravio pametan pa poturio meso iz EU.?!?
u rusiji hiper inflacija kao kod nas sto je bila,ljudi cekaju u redu pred menjacnicama da kupe dolar ili euro i mozda su dosli dotle da se ne isplati uvoziti svinje i sve ostalo jer je to onda tamo preskupo i ljudi ne mogu kupovati a mi cim ne izvozimo to ce se odraziti i na nasu cenu i svinja a i voca i povrca. sve u svemu to nece da izadje na dobro
http://marks21.info/imperijalizam/krah-rublje-da-li-je-zapad-porazio-rusiju

Rublja ne moze da propadne, pogotovu sto ce sada Rusija naplacivati naftu i gas u rubljama. A da negovorim da je svaka odstampana rublja ima pokrice u zlatu, sto nije slucaj ni sa SAD ni sa EU . Pre ce biti da ovi nasi mamlazi opet nesto zas*ru kao i obicno .

u rusiji hiper inflacija kao kod nas sto je bila,ljudi cekaju u redu pred menjacnicama da kupe dolar ili euro i mozda su dosli dotle da se ne isplati uvoziti svinje i sve ostalo jer je to onda tamo preskupo i ljudi ne mogu kupovati a mi cim ne izvozimo to ce se odraziti i na nasu cenu i svinja a i voca i povrca. sve u svemu to nece da izadje na dobro
http://marks21.info/imperijalizam/krah-rublje-da-li-je-zapad-porazio-rusiju
Znas li ti sta je to hiperinflacija i kako je kod nas uopste bilo?????

Ima li ko kakvu informaciju o ceni svinja i potraznji?
Imam ponudu za nedelju 145 i dve nedelje pare.Odgovor treba da dam sutra, pa bi svaka dobro dosla.
Unapred hvala.

TEMA JE: CENA TOVLJENIKA NA TRZISTU.... koga sede bole posto je sacma... jbt odose nas svinje u bescenje j..e nas kako ko oce, ljudi ne bi da pisem svasta ali ovo je veoma veoma alarmantno da nekazem ja imam sam dva traktora... dogorelo do nokata...

- - - - - - - - - -

Ima li ko kakvu informaciju o ceni svinja i potraznji?
Imam ponudu za nedelju 145 i dve nedelje pare.Odgovor treba da dam sutra, pa bi svaka dobro dosla.
Unapred hvala.
Vid brate mi smo sade zrtveni jarici... i bice nas jos dokle god budemo ranili te svinje... treb da budemo socijalni slucajevi i bole nas......

Nazad
Vrh