marre2
Član
Jutros ugovorio za kraj sledeće nedelje utovar za novog - starog kupca 200 dinara (185 + PDV)
sacekaj mozda skoci cena jos malo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jutros ugovorio za kraj sledeće nedelje utovar za novog - starog kupca 200 dinara (185 + PDV)
Zamolio bih vas ako imate malo vremena da popunite kratku anketu "Anketa o prodaji stoke" koju trenutno sprovodimo kako bi dobili sto bolju sliku srpskog tržista.
https://docs.google.com/forms/d/1vxc...?usp=send_form
Slicnu temu sam postavio i na govedarstvu, ovcarstvu i kozarstvu sobzirom da nisam uspeo da pronadjem centralno mesto gde bih postavio ovaj link.
Dali to ispipavas puls seljaka? Stoke nema,a ni cene.
Zasto uvek gledati goreg od sebe?!Ne razumem...Gledajte malo Skandinavske zemlje,centralnu Evropu,a ne uz duzno postovanje sirotinju na jugu i istoku Evrope!Ne ispipavam puls jer je puls kod nas a i u regionu poprilicno jasan. Vise sam fokusiran na probleme koji ljudi imaju i da vidim kako se moze pomoci da se oni prevazidju.
Proputovao sam celu Makedoniju i mogu vam reci da je kod nas drasticno bolja situacija.
Kako li je onda tek kod njih Znaci kod nas ima lufta da se pokvari Ja samo nas nebi poredio sa Makedoncima,jer ne pricamo o lubenicama i paradajzu,vec svinjama.Nije Makedonija hranila svinjetinom pola Evrope,vec Srbija i to mora da se vrati inace smo nagrabusili.Mi ipak nismo industrijska zemlja vec poljoprivredna i dok kukuruz ne izvezemo u svinjskim polutkama ili daj Boze konzervama nema nam prosperiteta.Makedonija nema taj problem.
savato; je napisao(la):Zasto uvek gledati goreg od sebe?!Ne razumem...Gledajte malo Skandinavske zemlje,centralnu Evropu,a ne uz duzno postovanje sirotinju na jugu i istoku Evrope!
ajde reci ti nama kako mozes nama da pomognes.. bas si mi interesantan slatkoreciv si i diplomatske odgovore dajes .. dosadno ti je pa nasao nas za meze aaaVise sam fokusiran na probleme koji ljudi imaju i da vidim kako se moze pomoci da se oni prevazidju.
ajde reci ti nama kako mozes nama da pomognes.. bas si mi interesantan slatkoreciv si i diplomatske odgovore dajes .. dosadno ti je pa nasao nas za meze aaa
Zar i ovde ima sns botova imajte malo duse i ostavite nas na miru. Posto ne vidim da si se predstavio...Za pocetak zelim da olaksam direktno spajanje krajnjih kupaca i prodavaca. Postoje tu mnogi problemi koje drzava treba da resi na koje mnogi od nas ne mogu da uticu. Mi radimo na onome sto verujemo da moze da se poboljsa.
Ovo ti je Srbija.Ovde mozes proci samo sa konkretnom i to povolnom ponudom.Ljudi su ovde ne poverljivi i ne retko prevareni.Na zalost neki i vise puta.Ovde moze proci samo solarno placanje sa konkretnom cenom.Za ostalo ima da se pomucis i da steknes puno preporuka,da bi ti ljudi verovali.Svidjalo se to,ili ne,al je to cinjenicno stanje.Za pocetak zelim da olaksam direktno spajanje krajnjih kupaca i prodavaca. Postoje tu mnogi problemi koje drzava treba da resi na koje mnogi od nas ne mogu da uticu. Mi radimo na onome sto verujemo da moze da se poboljsa.