pocerina
Član
Dejanu iz Vranjske....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"mene moj insekt nikad ne vara" Posle mnogobrojnih pretnji upucenih sa moje strane njima i sa njihove strane meni uspeo sam da izvucem pare. Kolega koji je trebao da dobije pare tog dana kada sam ja tovario jos nije dobio. Znaci ni posle 25 dana, a receno je 3. Tako kolege da znate ako budete poslovali sa pomemnutom firmom. Vlasnik je Pepa cigan iz Indjije.Ja sam danas utovario 10 koada po 170. Tovario sam preko Kire za neku firmu "inter stocar''. Pare za 3 dana na racun(to cemo jos videti, da sam se ja pitao,a ne tata ne bi otisli bez para). Zale se da nemaju gde da tovare, ubedjivali nas da im utovarimo jos od sledece ture ne smeta sto su malo manji (70-90) kg. Imao sam i ponudu od lokalnog mesara (Gangolja) da mu donesem po 150.
da nije možda "malo sutra"Danas prodao na Zlatibor 12 kom,prosek 106 kg,cena 185 din,pare na racun sutra.