daner
Član
Tako im i treba, masu njih sam cuo da ih izbegavajuPodigli su cenu zato sto su ostali kratki za robu, mnogi su digli ruke od njih i sad im treba robe... Jako malo suncokreta je predato kod njih...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako im i treba, masu njih sam cuo da ih izbegavajuPodigli su cenu zato sto su ostali kratki za robu, mnogi su digli ruke od njih i sad im treba robe... Jako malo suncokreta je predato kod njih...
I mene su 3x do sad , 2012 mi isplatili suncokret po 52 a konacna bila 56 , kao nema mojih papira o uplati i nisu mi doplatili , 2015 sa iste njive doteram dve uvrsene zmajevke kukuruza , jednu izmere 88metara a drugu sam predavao drugim traktorom kom nisam znao masu, isto napunjene prikolice druga vagnula 2t manje , kazu desava se, drugi hibrid druga njiva a ja vec iskipovao gotovo, a isti hibrid sa iste njive bio, i koliko sam cuo po selu nisu iste cene za sve ljude,tajkuni dobijaju dinar dva vise od ostalih.Mene su prevarili prosle godine prvo za cenu psenice a posle su me oderali na kukuruzu i tad je saradnja zavrsena.
I mene su 3x do sad , 2012 mi isplatili suncokret po 52 a konacna bila 56 , kao nema mojih papira o uplati i nisu mi doplatili , 2015 sa iste njive doteram dve uvrsene zmajevke kukuruza , jednu izmere 88metara a drugu sam predavao drugim traktorom kom nisam znao masu, isto napunjene prikolice druga vagnula 2t manje , kazu desava se, drugi hibrid druga njiva a ja vec iskipovao gotovo, a isti hibrid sa iste njive bio, i koliko sam cuo po selu nisu iste cene za sve ljude,tajkuni dobijaju dinar dva vise od ostalih.
Tako da prekidamo saradnju, ovih dana usluzno kosili svi teraju kod race
... i koliko sam cuo po selu nisu iste cene za sve ljude,tajkuni dobijaju dinar dva vise od ostalih.
Tako da prekidamo saradnju, ovih dana usluzno kosili svi teraju kod race
Ovde kod nas u ritove jos nisu krenuli sa zetvom a niko ne ocekuje ispod 1700kg na kj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo ne znam ko ce od njih da ima taj prinos? Radio sam zemlju u ritovima i stvarno u susnim godinama ume lepo da rodi suncokret. Ali treba ga ljudski i uraditi,a koliko vidim jedino Mohan ima potencijal...
1700 kg ali na 2 kj. ..skida se rit već nedelju dana prema vatinu . Ta strana rita do 1000kg na 1 jutro ništa više .