Rasa91
Član
Na berzi se trguje 37+pdv. E sad koliko cemo mi da dobijemo, ce da vidimo.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nakupci kupe po 36+pdv stave dinar zarade i izidju na berzu i ponude za dinar skuplje.
Čik el neko napravio cenu koštanja suncokreta kada ga ovrše pa nek stavi dinar zarade izidđe na berzu,da vidimo pošto će to biti i da li će se onda trgovati i da li će moći živeti npr od dinar po kili zarade.NEĆE.Svugde su j..eni poslovi.Svugde je tanka zarada i ako je ima.Najbolje prodje onaj kao sto su uljare konkretno pa taj proizvod prodaju pošto hoće,a ulje skupo ko zlato a kvalitet ko voda,krčka se i cvili meso na njemu,bude meso svo vodnjavo.
Ne zavaravaj se, celo udruzenje se uclanilo u stranku jos pre nekoliko godina ...Eto bar se neko opametio..puna podrska
http://www.agroservis.rs/novoseljanski-paori-okrecu-list
Ne zavaravaj se, celo udruzenje se uclanilo u stranku jos pre nekoliko godina ...
Stvarno!!! Cas ovako, cas onako! A sta ti imas protiv drzave?! Uglavnom se cedis od patriotizma! Ili kad ti nesto licno ne odgovara onda i tebi smeta drzava, vlast i sve ostalo!Kad cujem da kazu "drzava", dobijem napad .....
Koja crna drzava ako mislimo na goveda na vlasti! Mi smo drzava mi narod ali jako glup narod zato i nema drzave.
Stvarno!!! Cas ovako, cas onako! A sta ti imas protiv drzave?! Uglavnom se cedis
- - - - - - - - - -
Stvarno!!! Cas ovako, cas onako! A sta ti imas protiv drzave?! Uglavnom se cedis od patriotizma! Ili kad ti nesto licno ne odgovara onda i tebi smeta drzava, vlast i sve ostalo!
Mrsko mi na odmoru sam da ti sada pisem....
Mk komerc podigao na 36 din
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk