milovan vrsac
Član
Moguce je,ocigledno da suncokreta svuda manjka u svetu. ali ovi nasi lopovi moraju bar 70-80 eura po toni manje da plate,da imaju lufta na izvozu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A za soju dal ima neka informacija o ceni ovogodisnjeg roda?Jucerasnja informacija da jedan otkupljivac iz ZR nudi 50rsd akontaciju.Po meni je 100% sigurna.Trazi ugovor.
pozzz lepa ta informacija ja 10 km od zrenjanina i nisam cuo za tako nesto ustvari nisam cuo da iko daje avans a kako stoje stvari cini mi se da suncokret nece nesto da pretera sa prinosom moja prognoza oko 1500kg do 1800kg po jutru a voleo bi da bude i vise samo da nebude manje mi kisu od pocetka maja videli nismo ima suncokreta koji su ostali bez zelenog listaJucerasnja informacija da jedan otkupljivac iz ZR nudi 50rsd akontaciju.Po meni je 100% sigurna.Trazi ugovor.
i to sto kazes svaki dan kako sazreva glave su sve manje i manjeCudo jedno koliko su suncokreti izgoreli za samo dva dana , dok kombajn ne udje u njivu nista se nezna, mozda nam i 55din bude malo