DusanA
Član
40 + pdv ? ili sa pdv ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cekaj bre nekom placeno 44 nekom 36,valjda moraju sima jednako?Nece valjda ovi sto su dobili 44 vracati?
Lokalna zadruga,kolko znam da sa dijamantom radeKome si dao suncokret?
Ovo sto si sad objavio prinose uopste nema potrebe da na kraju ubacis M....J....L.... Pa tebi je rodna godina i cene su u fulu sa takvim prinosom sta ti vise hoces?Dusana tu se uslovno slazem sa tobom samo zbog toga sto su cene ostalih proizvoda lose. Psenice sam imao prosek 40m po kj. 4000x18=72000 rsd. Suncokreta sam imao 19m po kj. 1900x40=76000 rsd. Kukuruza na njivama koje su bolje pokisle oko 60m po kj. 6000x16= 96000 rsd. Otprilike je to sve isto znaju oni lopovi M.... J.... L.....
A bre ti si stvarno neki jeben igrac malo malo pa na tv-u si gde te nalaze samo.Danas sam davao izjavu za emisiju Domacin.Pitali me izmedju ostalog i za cene proizvoda.Cisto sumljam da ce smeti da objave moju izjavu.Naravno bez psovki je bila ali direktno u srz monopolistickog lobija i njihovih dela.
Dolavac koja je cena u fulu ? Njihova ili nasa ? koliko je nafta ,vestak itd ? njihovo je sve poskupelo ! Psujem ih znaju oni zasto srozali su poljoprivredu na jako lose grane. O privredi i firmama ko je su zatvorili da bi mogli stranci da prodaju robu necu ni da pricam. Treba ih psovati na svakom koraku.
Konacna cena 41,5 lokalni otkuplivac.
@zemljostrugar,Evo kolega je ovim odgovorio na tvoje pitanje... Mada si upravu za cene njihovih i nasih proizvoda.I onda napises prinose koje si navodno imao i sve bacis u vodu. Bolje cuti i uzivaj jer si ti u proseku rekorder. Ako nisi malo preterao.