Diklofen, ima li negde na netu, da pogledam ?
Pojma nemam.Verovatno ce biti u emisiji Domacin u subotu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Diklofen, ima li negde na netu, da pogledam ?
Nije se davala kopija neg ,se trazilo odobrebjenje da se potpise da pristajes na tu cenu,a sad mozda ce kasnije kad bude uplata davati obracune.Stevo jel moze neka kopija obracuna po toj ceni ili tako nesto?
Ako cemo gledati samo svoje **greška onda nam tako i treba. Ja se drzim one stare ako je mom komsiji dobro bice i meni. Ako je mom komsiji lose onda mogu se i ja nadati losem. Prinose nisam preterao takvi su presecni prinosi u mom selu. Kolega diklofen zna koliki su prinosi kao i koliga gogi.I onda napises prinose koje si navodno imao i sve bacis u vodu. Bolje cuti i uzivaj jer si ti u proseku rekorder. Ako nisi malo preterao.
Nije se davala kopija neg ,se trazilo odobrebjenje da se potpise da pristajes na tu cenu,a sad mozda ce kasnije kad bude uplata davati obracune.
Gde ima ove trgovine sa suncokretom??? Malo ste omasili temu!kroz mesec dana pocinje hvalisanje ovde 45 onde 48 a sada nista pa dal smo mi bas takvi?