Cena suncokreta rod 2015

Jutros je Urosu u emisiji bio gost covek iz Viktorije. Vise puta je ponovio da je cena od 36 dinara samo akontna i da ce sigurno biti doplate do cene koja bude trzisna. Sad se pitam kako ce odrediti konacnu trzisnu cenu kada su rekli da ce razliku uplatiti do pola oktobra? Ko ce tada moci da kaze koja je to cena kada suncokret uveliko bude u njihovim rukama? Ako ga bude dovoljno nece ga platiti vise, a ako ga ima malo zasto bi ga platili vise?

Tema izgleda krepala. Ala nas izvozase ove godine ko malu decicu. Nijedna kultura nema cenu samo akontna cena a njima vozis na skladiste i to se isti dan vozi dalje. Robe nema a cena nezna se. Vidim ista prica i sa sojom , prosla im sa suncokretom pa ide isto i sa sojom. Sisaj dok mozes. M.... J..... L......

Verovatno se ceka viktorija da da konacan sud, kad se setim da su neki nedavno ovde izrazili zabrinutost za njenu sudbinu:sjasi:

Danas sam trazio da mi proknjize izvesnu kolicinu, i isprva je bilo po 38 a kasnije ispalo da su mi platili po36rsd.Ovde nije da se ne zna ko pije a ko placa, nego se zna, da oni piju, a mi placamo. Taman da nesto ove godine i uspe, koliko toliko , a ne, moraju oni nas i sa suncokretom pre..bati:zli:

kod nas su pocele price da na ovu cenu od 36 dinara mozda jos dodaju pdv,sto dodje 39,6 din/kg i da budemo srecni.

Nazad
Vrh