Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cujem da je od jutros na otkupnim mestima sirom J.Banata cena skocila na 40 dinara....Dolovo,Mramorak,Vladimirovac,Izbiste,Dobrica,B.Crkva...jel istina?
Ja sam danas bio kod MF agro u Janošiku ,ne radim sa njima ali dobro živim sa vlasnicima pa svratio,na obaveštenju cena 40 din akontacija.
Vozači koji su vozili kamione odlaze za Bosnu.Malo sam pričao sa jednim vozačem i kaže da ide u uljaru u Brčkom i da je čuo da je našima suncokret plaćan 400 e tona i da će se konačan obračun biti posle žetve.
Usput sam ga pitao i za tvrdnju koja je iznesena na forumu da su pretili vlasniku i on kaže da jedu go##a da nema istine u tome.čovek ima ugovorenu količinu najviše za Tursku i da mu suncokret treba ko leb ako ne ispuni dogovor pitanje kako će sklopiti posao sledeće godine.
Ne slušam baš kuloarske priče ali vidim da su isplatili svoje mušterije inače im ne bi ove godine doneli robu.U janošiku ne radi niko drugi u Lokvama radi Rekolta,Raca i bivša zadruga ali izbegavaju nešto rad sa koperantima.Mislim da je kod nas najviše izraženo ko sa kim radi i nema puno lutanja od jednog do drugog.Zna se ko ide u Rekoltu zna se ko ide kod Race i to je tako godinama ,oni koji iz nekog razloga nisu bili zadovoljni saradnjom idu sada u MF i to je to, par njih ima što trguje uglavnom sojom direktno preko "berze" uglavnom sa sojom.Kako placa taj MF agro? Bila je prica za neku firmu iz Janosika da je u velikim finansijskim problemima,neki Rumun cini mi se,ko jos radi u Janosiku osim njih?!Treba gledati i kome predajete robu...
Kako placa taj MF agro? Bila je prica za neku firmu iz Janosika da je u velikim finansijskim problemima,neki Rumun cini mi se,ko jos radi u Janosiku osim njih?!Treba gledati i kome predajete robu...
Ja predao na drugom mestu a na papiru mi pise isto sto i tebijuče skinuta neoma, 1820 kg/kj, predao na doo produkt, na cedulji sa vage piše: dobavljac doo produkt , vlasnik industrija ulja Dijamant , a ja sam zaveden pod "predao"
Kako placa taj MF agro? Bila je prica za neku firmu iz Janosika da je u velikim finansijskim problemima,neki Rumun cini mi se,ko jos radi u Janosiku osim njih?!Treba gledati i kome predajete robu...
Ulje pojeftinjuje eto kakose država nemeša u cenu suncokreta znači oko42sa pdv i tačka.