Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene se prica da ce biti 29 najverovatnije,a za sada ga obracunavaju po 27.Sramota,od mene ga vise dobiti nece.
Evo Malisa je odgovorio,dodao bih samo da mozda ima i nekih starih dugovanja pa sad traze da se sve rascisti.
kod nas su neki na zelono prodalii za 30 evraKako kad su pojedine firme isplacivale 30 din/kg ?
To su rekli mnogi (da ne kazem svi) koji su bili prosle godine na protestima, kao i oni koji nisu bili, a sejali su suncokret.od mene ga vise dobiti nece.
Pa nemamo nista,ali jednostavno uljarica nece da da novac otkupljivacu dok se otkupljivac skroz ne razduzi.Isplatice oni tih 250+pdv ali kad....Šta mi imamo s tim rekli su u proleće 250€ + pdv šta je sad.?
Danas čujem da Raca koji je uplatio akontaciju po 30 najverovatnije će uplatiti još 6 dinira.Sve je vukao za BiH. Koliko ima istine u tome saznaćete uskoro.
I to je trebalo 3 dana da se provali da nema pečataPa posle onih 40 sa bandera i mogo bi da ima extra cenu
Ne branim ga ali svi znamo da je tada Dijamant odnosno Todoric izasao sa cenom od 40 din jer je imao racunicu na toj ceni, ali pi..e Viktorijanske su mu pretili i morao je spustiti i on na 35 din.
Tada je Raca imao ugovore sa Dijamantom i zato je par dana visila ta cena od 40 din. Posle je morao i on da isplati 35 nije valjda lud da daje iz svog djepa!
I ja sam Gorane cuo nesto za 36 din ali sve je to nezvanicno! Sto se tice prodaje u BiH, bio sam tamo kad je bilo 7 slepera na utovar kod nas.