Dolovac
Član
linburg mesec to mi imamo od informacija.Ovako da se strogo cuva inormacija o konacnoj ceni moze im pozavideti svaka tajna sluzba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
rece mi drugar da je Raca izasao sa 35 din konacnom . moram zvati da pitam
Ja sa tom cenom nebi bio zadovoljan,ja bi bio prezadovoljan!Sa tom cenom ja bih bio zadovoljan na rod koji sam imao.
35 din je NErealna cena.Ceka se zavrsetak vrsaja u susednoj rumuniji i madjarskoj pa da se formira konacna cena na osnovu okruzenja.A,to bi trebalo biti u toku sledece nedelje.Izvor iz Victorie.
Ima u rumuniji koji nisu jos stigli psenicu da skinu svu, a tek suncokret,docekacemo mi novu godinu da skinu oni i suncokret35 din je NErealna cena.Ceka se zavrsetak vrsaja u susednoj rumuniji i madjarskoj pa da se formira konacna cena na osnovu okruzenja.A,to bi trebalo biti u toku sledece nedelje.Izvor iz Victorie.
Nisi me razumeo.Ja sam to citirao izvoz iz Victorie.Na pitanje da li ce ostati obecana cena od 250e po toni dobio sam odgovor da se nista nezna.Drugim recima moze biti i ispod obecane.Ja bih licno bio zadovoljan na 40 din ali,mrka kapa.a sta po tebi Cvejo odredjuje realnost cene suncokreta? necija milostinja ili dobra volja?
ako je min garantovana cena 250eu x 118,7167 (srednji kurs na danasnji dan) + 8% = 32,053din/kg sta je nerealno u ceni od 35din?
pogotovo ako se uzmu u obzir cene semena, goriva, djubriva otrova koji su "realni" i koji su skuplji nego prosle godine.
jedino se slazem da je cena od 35din nerealno mala i siguran sam da ce oni naci objasnjenje za cenu od 29/30din
Meni je danas uplacena razlika do 31 din, izgleda da je to konacna cena ?