Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis valjda 3 din doplata kod smederevaca jer je placan avansno 24 dinu Dolovu doplata 2 do 27din i kazu to je konacno. To su mi juce javili iz Blagostoka i Smederevca u isti dan.
Ja bih pre rekao ovako. Dokle cemo kriviti druge.Danas uplaceno jos 2 din dakle konacna cena 27 din. Samo da vas podsetim da je to manje 28 din u odnosu na proslu godinu. Cist lopovluk koji je dozvoljen direktno od strane vlade.
Sve u svemu ja sam zavrsio godinu sa par hiljada evra minusa zbog cena ! Sve sam uzimao na zeleno kontam da sam na sucokretu izgubio preko milion dinara profita bedak teski. Dogodine treba vratiti dug sa kamatom a gde je zarada onda opet pusim vec tercu godinu zaredom!
Viktorija je odobrila tu cenu od 27 din da otkupljivaci isplate nama proizvodjačima, samo nesto slabo uplaćuju pare ( otkupljivačima) , pa ni oni nama ne daju još.Da li je viktorija izasla sa konacnom cenom posto ova dva dinara isplacuje ko hoce i kad hoce.
Pa gde je vama kukuruz i psenica?Sve u svemu ja sam zavrsio godinu sa par hiljada evra minusa zbog cena ! Sve sam uzimao na zeleno kontam da sam na sucokretu izgubio preko milion dinara profita bedak teski. Dogodine treba vratiti dug sa kamatom a gde je zarada onda opet pusim vec tercu godinu zaredom!