slobapatrola
Član
i da znate,uvek ce u gradu kvalitet zivota biti bolji u odnosu na zivot na selu pa makar kukuruz bio i 500 din kila,uvek cemo da nosimo ekonomiju nase zemlje jer drugo ne funkcionise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gresis.... Zivim u BG i vrlo dobro znam kako ljudi zive. To sto na ulici vidjas to je 10% sto zive dobro. Jako puno ima sto spajaju kraj sa krajem, mnooogo gore nego na selu. NPa dokle na nasim ledjima da nosimo celu ekonomiju , po gradovima voze sve novija i novija vozila , idu na letovanja i zimovanja , dokle da mi budemo nizi stalez gradjana
Aj neko nek postavi koliko je u Budimpesti ?
I ja cuo tu informaciju sinoc,ima sanse da konacna cena bude 62 dinara! 55 odmah svi placaju,cudo sta je trzisna utakmica!U Crepaji od sutra 55 akontno, danas bila 53
Oko 58 ce verovatno konacna da bude plus ako zadruge daju 1-2 din izgurace na 60.Tako bar kod nas otkupljivaci pricaju.
a dogurasmo do 53 din40 din minimum,po svemu sudeci Evro ce povuci cene i gde si tu si...
Malo posejano,to se znalo...Dogodine ima da bude dosta vise i cena ce dole...logicno!a dogurasmo do 53 din
53 danas akontno
55 din Milenijum od danas.a dogurasmo do 53 din
Vidim da svi beze iz beograda ............ pa u bg su dnenice na gradjevini skoro pa dulo vece nego u Pozarevcu , Molerske . vodoinstlaterske , keramicarske, termoinstalaterske su vise za oko 60-70%Gresis.... Zivim u BG i vrlo dobro znam kako ljudi zive. To sto na ulici vidjas to je 10% sto zive dobro. Jako puno ima sto spajaju kraj sa krajem, mnooogo gore nego na selu. N