Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SAVATO malo je da bude 180din razlika u ceni suncokreta je oko 25 din od prosle godine?!Pa oko 180 din ce biti na zimu garant!
Evo baš sam se nasekirao što će ulje biti 180din/lit.Neka gospoda kupe svinje od naših stočara i eto masti koliko hoćeš.Dobro i ratarima i stočarima.
FRISKA informacija 57 din suncokret.
Koja firma otkupljuje kod vas po toj ceni? Mislim na ove Gran, Agro i te vece.U Crepaji od sutra 55 akontno, danas bila 53
Ma ajd ne lu... 1 kg masti kod nas otkupljuju po 200 i vise dinara a lokalna mesara prodaje po 280 upakovano kao salamaEvo baš sam se nasekirao što će ulje biti 180din/lit.Neka gospoda kupe svinje od naših stočara i eto masti koliko hoćeš.Dobro i ratarima i stočarima.
Pa dokle na nasim ledjima da nosimo celu ekonomiju , po gradovima voze sve novija i novija vozila , idu na letovanja i zimovanja , dokle da mi budemo nizi stalez gradjanaNije dobro sto ce osnovne zivotne namirnice (brasno, ulje, secer, meso) da poskupe toliko. Plate i penzije ne mogu da prate taj rast cena. Ja bih najvise voleo da je su rodili usevi kao u prosecnoj godini i da su cene nize. Ovo ce dovesti do jos veceg raslojavanja ljudi.
Zivim i od mesecnog primanja i poljoprivrede, i primecujem da svaki mesec sve manje i manje robe mogu da kupim od tog mesecnog prihoda.