Cena suncokreta 2025

Nije u pitanju pesimizam nego realnost!
Budi mangup i optimista kad imas strasan proliv a treba otici od kuce, ko ce ti garantovati da neces se u.rati?!😄
Sad se setih pesme grupe Babe...Parodija zivota...K"o rolna toalet papira zivot se odmotava,svakom se desi kasnije il pre da nema vise cime da se obrise!

U pravu si!...mnogo je i 50 din...
Ne lupetaj jer nemas porebe!
Ja bi voleo vecu cenu od tebe i to sigurno, bar ove godine je takva situacija kod mene kad od kukuruza ne mogu skoro nista ocekivati a skoro 50% povrsina od obradive zemlje su mi pod sojom koja ce debelo podbaciti!
Tako ne budi toliko prepotentan jer ne vidim razlog!
To oko cene sam skoro pa 99% siguran da nece prebaciti 50 din jer nisu ludi da nam daju neku jacu cenu kad prvo otkupe sav suncokret pa gledaju na sat i namestaju ga da pokazuje onoliko sati koliko oni zele a ne tacno vreme!
Nadam se da ti je to jasno!
A to sto ti umisljas da neko pisajuci na ovom firumu kvari time neku cenu i sam je sebi je spusti ti su decija posla!

Ne lupetaj jer nemas porebe!
Ja bi voleo vecu cenu od tebe i to sigurno, bar ove godine je takva situacija kod mene kad od kukuruza ne mogu skoro nista ocekivati a skoro 50% povrsina od obradive zemlje su mi pod sojom koja ce debelo podbaciti!
Tako ne budi toliko prepotentan jer ne vidim razlog!
To oko cene sam skoro pa 99% siguran da nece prebaciti 50 din jer nisu ludi da nam daju neku jacu cenu kad prvo otkupe sav suncokret pa gledaju na sat i namestaju ga da pokazuje onoliko sati koliko oni zele a ne tacno vreme!
Nadam se da ti je to jasno!
A to sto ti umisljas da neko pisajuci na ovom firumu kvari time neku cenu i sam je sebi je spusti ti su decija posla!
Sve si u pravu. Evo necu vise,majke mi...

Firmama PDV. To bi znacilo na mojih 10 vagona firmi 500 000 dinara. Plus sve ostale marze na seme, djubrivo, hemiju na kolicinu predate robe. Malo li je??

Stvarno veruješ da firma ima 10% zarade na suncokret?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Otvoris firmu i useres se od para!
Ne razumem zasto si u zadnje vreme toliko prepotentan, ne znam te takvog od ranjie?!
Ti stvarno mislis da otkupljivaci nemaju zarade i da ne prolaze mnogo bolje od nas?! Kave nejasnoce vidis u cocijevom postu? Ili provociras bez potrebe!
Stvarno veruješ da firma ima 10% zarade na suncokret?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
A jel ti stvarno mislis da pored pdv-a kojeg ti ne dobijes i svakakvih drugih malverzacija od kad ulazis na vagi pa do ciscenja otkupnog mesta njima ne ostaje tih 10% zarade?

Ne razumem zasto si u zadnje vreme toliko prepotentan, ne znam te takvog od ranjie?!
Ti stvarno mislis da otkupljivaci nemaju zarade i da ne prolaze mnogo bolje od nas?! Kave nejasnoce vidis u cocijevom postu? Ili provociras bez potrebe!

A jel ti stvarno mislis da pored pdv-a kojeg ti ne dobijes i svakakvih drugih malverzacija od kad ulazis na vagi pa do ciscenja otkupnog mesta njima ne ostaje tih 10% zarade?
Prati pazljivo sta pisem na forumu,mozda ces i shvatiti i razumeti nesto...ovako samo vrtis istu praznu pricu.

I da dodam, ja ,,moj" PDV(porez na dodatnu vrednost) dobijam ali ga pravdam ulaznim inputima posto sam u sistemu PDV-a.

Nazad
Vrh