Cena suncokreta 2025

U cemu je problem? Ne mozes da podneses da neko ne kuka? Jesam lepo rekao da bih bio zadovoljan kad bi sa svakom kulturom bilo kao sa suncokretom.
Sto se mene tice zadovoljan sam i sa 50 dinara, a ko moze neka ga proda i za 100, ne zanima me. Da ga lagerujem i cuvam ne mogu.
kad pocnu nicat zarasle njive kao ovde koje se vec dve tri godine ne obraduju sta ce tek onda bit kukanja ovde druzee

Ovde se oru livade koje nikada nisu orane, putevi svedeni za dva bicikla, ore se do samog asfalta, kanali se polako zatrpavaju, prokletinjama nikad dosta. Rade stotine jutara al to što odoru od puta im je najslađe.

Ja ne znam odakle nekim ideja za cenu od 60-70din, meni danas nudjeno na 405€ plus pdv da radim direkt ne preko zadruge i plus salju kamione na njivi

Ja im rekao mozete da saljete kamion ali samo da dodje vozac parkira ga na njivi i nek sutradan dolazi po njega ako ga napunimo😹😹

Ja ne znam odakle nekim ideja za cenu od 60-70din, meni danas nudjeno na 405€ plus pdv da radim direkt ne preko zadruge i plus salju kamione na njivi
Zato što bi ta cena trebala da bude,pogledaj koliko je u drugim zemljama.
I ne znam zašto crniš?
Pa oni bi ti ponudili i 305 evra plus pdv da znaju da ćeš prihvatiti.
Ne postoji granica njihove alavosti.

Poslednja izmena:
Zato što bi ta cena trebala da bude,pogledaj koliko je u drugim zemljama.
I ne znam zašto crniš?
Pa oni bi ti ponudili i 305 evra plus pdv da znaju da ćeš prihvatitit.
Ne postoji granica njihove alavosti.
Pazi sad!...velika vecina mrsomuda ne zna da proizvede suncokret,ne zna ni da proda a ne zna da proizvede jer misle da mu treba samo kisa za prinos!

ak nema parloga i otimaju zakupi onda druze mozda i nije bila tako jaka susa kak se pise ovde.kolicina zemlje koju obradujem se prepolovila u odnosu na 2020 i planiram odustat od jos nekih 30ak hektara odustao bih sad da me pitas al to su zakupi koji su sklapani na 4 5g pa cekam da istekne ugovor pa poslat i njih u tri lepe.jada se mucim dok oni sede u hladu i cekaju kraj godine da zovu svaki dan kad ces platit zakup e nepadami na pamet vise nek se napuse k

Danas sam bio u zadruzi gde predajem robu pa sam pitao za cenu suncokreta kažu da se ne zna još cena ali jedino znaju da neće biti ispod 50din

ak nema parloga i otimaju zakupi onda druze mozda i nije bila tako jaka susa kak se pise ovde.kolicina zemlje koju obradujem se prepolovila u odnosu na 2020 i planiram odustat od jos nekih 30ak hektara odustao bih sad da me pitas al to su zakupi koji su sklapani na 4 5g pa cekam da istekne ugovor pa poslat i njih u tri lepe.jada se mucim dok oni sede u hladu i cekaju kraj godine da zovu svaki dan kad ces platit zakup e nepadami na pamet vise nek se napuse k
A sto sad tako a do onomad si ih jurio i molio da ti daju zemlju

Nazad
Vrh