guest 43101
Član
Jedan drugar juče iliprekjuče dobio. A opet drugi još uvek ništa, danas sam se čuo sa njim....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još uvek nisam dobio ni rešenje ni uplatu...Ima li jos koga osim mene da nije dobio doplatu?Dobio rešenje pre 2 meseca,sve u redu i kazu u upravi za agrar da uskoro leze uplata i mole za strpljenje...Šta im to znači uskoro pokušavam da odgonetnem već 2 meseca
Jel si bar izlazio na protestJoš uvek nisam dobio ni rešenje ni uplatu...
Koji protest?Jel si bar izlazio na protest
Tokom meseca avgusta, bili neki protesti poljoprivrednika. Ali pošto nisi ni čuo za to, znam odgovorKoji protest?
Pokusavas da budeš smešan, pametan ili šta već?Ja sam bio na protestu i dobio sam novac, jel ima veze ?
Vidim po avataruI lep.... WTF ?
Za tebe smatram da si po karakteru Indijanac a protiv Indijanaca ništa a ni protiv tebe, znam te po pisanju, tu sam ti dodelio karakternu osobinuJel ti to imas nesto protiv indjanaca ?
Spomenuo sam čoveka imenom i prezimenom, sve je proverljivo. Uzeo sam ga za primerТај Малиша има интегритет и достојанство та породица и његова деца ће израсти у здраве и праве људе,несумљиво и такви треба да су нам изори и лидери. Да имају савести и свести шта је исправно и шта је срамота .Свака част таквим очевима и мајкама да нас је више таквих и ови протести би изгледали скроз другачији и његов исход би био бољи.
Nije taj budala, to je jedan od najuglednijih srpskih poljoprivrednika. 2011 je imao 100 hektara zemlje ne biljnoj strukturi primao je vise od 1 200 000 dinara, direktnog davanja, preživeo je sve sušne i dobre godine, izgubio je i dobio od zemlje. Ima ćerku, srećno se udala, sin mu je završio poljoprivredni fakultet, radi za Agrosavu, nije ostao kod oca na ratarstvu, nekada mu pomogne. Niste vi ljudi svesni koliko smo mi u krivom putu. Nas su prevarili, našu decu neće ...Skidam kapu Čoveku ,samo mislim da će Mališa pre ili kasnije kad se okrene oko sebe i vidi koga ima pored sebe shvatitit da je ispo ništa drugo nego budala !