Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi tako banalizovao stvari i potcenjivao da ne kazem smejao se ljudima koji su izasli. Jest da to tebi pripada, ali ko kaze da su morali da ti daju.Ne treba mi ništa što đi ne pripada.
2022 u budžet se slilo od moje porodice i mene 10x više nego pto sam dobio za doplatu suncokreta.
Zar misliš da treba da se odreknem doplate ?
Verovatno bi se ti odreko doplate!
A da ti si bio na pregovorima tebi treba duplo.
Ne trebaš da se odrekneš. Apsolutno to ne tražim, ali kada krene a krenuće za malo više od mesec dana, sipaj za te pare 10l goriva i kreni. Ovoga puta će to biti malo jače. To ti tražimNe treba mi ništa što đi ne pripada.
2022 u budžet se slilo od moje porodice i mene 10x više nego pto sam dobio za doplatu suncokreta.
Zar misliš da treba da se odreknem doplate ?
Verovatno bi se ti odreko doplate!
A da ti si bio na pregovorima tebi treba duplo.
I ako jesi, kreni opet. To važi i za onih 34 000 koji nisuA ko je tebi šapnu da nisam bio?
De si ti video da banalizujem bilo šta,potcenjujem ,smejem se????Ne bi tako banalizovao stvari i potcenjivao da ne kazem smejao se ljudima koji su izasli. Jest da to tebi pripada, ali ko kaze da su morali da ti daju.
Idem ubuduće samo kad rukovodstvo stane pod jedan kišobran,a ove igrarije ,parade,maskarade i vašare što smo videli ,hvala lepo.I ako jesi, kreni opet. To važi i za onih 34 000 koji nisu
Pa jesi hobi. Sva gazdinstva u pdv-u bi trebalo da pređu u preduzetnike. Ti naravno nastavi da radiš, to što radiš, kao preduzetnik bi uvek mogao da pređeš, naravno ako to tvoja matematika podržava. Poljoprivredom ne moraš da se baviš. Jel misliš da onako poljoprivrednici u Francuskoj protestvuju jer rade u državnim ili privatnim preduzećima a u slobodno vreme su poljoprivredniciKad bihogao da biram da placam PIO a plata cela da ide na racun umesto doprinosa imao bih daleko vise para nego sto dobijem svim subvemcijama zajedno i opet ne valjam jer sam "hobi".
Ide i ove godine povećanje po hektaru kada se izađe, najverovatnije u maju. Ti ne brani, registrovao si se na eAgrar, čekaj kada krene konkursIdem ubuduće samo kad rukovodstvo stane pod jedan kišobran,a ove igrarije ,parade,maskarade i vašare što smo videli ,hvala lepo.
Bez da ulazimo u raspravu ,ko je a ko nije,šta je bilo a šta ne.Molim te.
Znaci podrzavas da se svima oporezuje dohodak, da placaju knjigovodju kako mali tako i veliki da nema razlike. Prakticno bez cistog poljoprivrednika, samo profi preduzetnici.Pa jesi hobi. Sva gazdinstva u pdv-u bi trebalo da pređu u preduzetnike. Ti naravno nastavi da radiš, to što radiš, kao preduzetnik bi uvek mogao da pređeš, naravno ako to tvoja matematika podržava.
Ko je na 8% ne treba mu knjigovođaZnaci podrzavas da se svima oporezuje dohodak, da placaju knjigovodju kako mali tako i veliki da nema razlike. Prakticno bez cistog poljoprivrednika, samo profi preduzetnici.
Više košta poljoprivredni doprinos, penziono i socijalno, nego doprinos preduzetnikaI ko ima knjigovodju ima gazdinstva na 8%.