jedva sam uspeo da kupim par hektara kod Sombora,znaci da treba da kupujem kod amera?Kod Amera je cijena soje danas povukla na gore, ako to nama išta znači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jedva sam uspeo da kupim par hektara kod Sombora,znaci da treba da kupujem kod amera?Kod Amera je cijena soje danas povukla na gore, ako to nama išta znači.
Ma da,ne mogu da spavaju koliko se brinu za svoje koperante.Kaži gazdi koliko plaća farmkomerc.Poštena kuća koja misli na svoje koperante.
I mene su juce-danas zvali i nudili tu cenu kao aktuelnu za trgovanje.Zvali iz GEA berze nude 37,5 + pdv na sajtu farm komerca bila kad sam gledao 40 din
Sad kad čika Aca prenese info gazdi da je cena 40 din. valda će uskoro i kod nas biti ta cena.
Ovaj je kupio uzetvi po 32/3 a do pre10 dana je prodavao po 37 a sad po 41,5Bas dobra fora! Tebi prodaju po 41.5 a oni isplacuju po 37.5.
Na produktnoj berzi stoji cena od 37.5 din bez pdv-a.
Zna li neko da li se dnevno trguje po toj ceni? Ili koja je danasnja cena?