Peet
Član
Kako se krece bez pdv-a na berzi? Jel jos miruje ili pada, jer da ide na gore tesko sa ovim lopovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja im prodajem vec par godina i uvek su bili korektni.Ovde kod mene u Stepanovicevu su sad zakupili i mlin.A u zadrugu su uleteli jos pre 5,6 godina.Jel imao neko losa iskustva sa ns-agro ing?
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
I ja sve kod njih vozim ali sad nesto razvlaze sa isplatom pre skoro mesec dana predao soju a nista josJa im prodajem vec par godina i uvek su bili korektni.Ovde kod mene u Stepanovicevu su sad zakupili i mlin.A u zadrugu su uleteli jos pre 5,6 godina.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Pitacu te sledece godine kad bude ispod 30 da li ces cutati!Ja dobio 36din, bas tako, dobio, moglo je i 26din, cutao bih.
Ja im prodajem vec par godina i uvek su bili korektni.Ovde kod mene u Stepanovicevu su sad zakupili i mlin.A u zadrugu su uleteli jos pre 5,6 godina.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Jel imao neko losa iskustva sa ns-agro ing?
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Ekstra! Izvozimo Dunav Soju a kakvu sačmu uvozimo i po kojoj ceni?Krenula soja za Italiju. Vracaju sacmu u Srbiju.