Braca972
Član
Hoće li imati ko semenske za prodaju i koja sorta?(iz 1 grupe)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imacu ja za prodaju,1500 kg,sorta je belga,zrno odlicnog kvaliteta,iz navodnjavanja.Hoće li imati ko semenske za prodaju i koja sorta?(iz 1 grupe)
Mater im Tursku...sta su od analiza radili,naravno sem gmo-a?gotovo je,banka ce uzeti sve i jos malko fali
kod mene je u plusu,rodilo je oko 2650 kg na hektar,vlaga ispod 10% primese ispod 2%Sad se setim jednog rodjaka kad je uzeo sav repromaterijal za soju na zaduženje, bila sušna godina, u jesen kad je oterao, oni sračunaše, kaže on uh super nisam na nuli, ima nešto i para, pisalo crtica pa 30 i nešto hiljada dinara. A ova što radi kaže mu, nije ti ovo crtica, ovo ti je minus. Toliko još moraš da nam doplatiš... Od tada nije više sejao soju.
redovna analiza vlage i primesaMater im Tursku...sta su od analiza radili,naravno sem gmo-a?
Tako je kod mene 2009 bilo sa repom, čak je i cifra približna sa površine od 10ha.Sad se setim jednog rodjaka kad je uzeo sav repromaterijal za soju na zaduženje, bila sušna godina, u jesen kad je oterao, oni sračunaše, kaže on uh super nisam na nuli, ima nešto i para, pisalo crtica pa 30 i nešto hiljada dinara. A ova što radi kaže mu, nije ti ovo crtica, ovo ti je minus. Toliko još moraš da nam doplatiš... Od tada nije više sejao soju.