grunt
Član
Ne ovi nemaju lager ali trebali su da me obaveste da ce obracunati niti ja imam ugovor kod njih al ajd sad jbg akontna cena 35 ono resto kad Viktorija kaze koliko i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da bi nam svima koji zivimo od ovog posla vise koristilo kad se ljudi ne bi frljali ne proverenim informacijama i svojim oprecnim prognozama jer u protivnom cemo imati vise stete nego koristi.Nesto sigurno ima i prosle god se svasta pricalo i izdesavalo ali mislim da ima malo onih krupnih proizvodjaca koji nesto znaju i oni se ne prepucavaju na forumuA ti mozes znati da ce sopstveni lager propasti?!
Ne razumem sto dajes takve izjave, jel te placa neko?? Vredjas polovinu proizvodjaca...
ko je to toliko bezobrazan bio? ja cu mozda koju stotinu kila u albatros da zamenim za sacmu(a i to cu jos da razmotrim) ostalo ostavljam kuci pa cu menjati za pogacu i griz,bas zato sto su svi bezobrazni nece dobiti moje sojeDanas nam je isplacena po 34 + PDV ono sto je predano pre nedeljak dana,a receno je da bude na lageru.
Venora, bivsi KAURINCOMERC, od danas placa 42 din. sa PDV. Kolegi danas nudjeno 43,20 sa PDV, nije dao, ostavio na cuvanje.
Sve je to mislim malo s obzirom na ovogodisnji rod,ja nemam arendu a mogu da zamislim kako je arendasima. Ispod 50din ja moju necu dati pa videcemo kako se razvija situacija jer po ovim sadasnjim cenama i prinosima svesno idemo u minus pa ako tonem neka ide do krajaЛокални откупљивач плаћа 38дин унапред (аконтација) или 41дин коначно, може да се бира.