steva 1984
Član
Kojih kolicina?Razvoze se poluprazne prikolice sa njiva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaze lik,sada je velik pritisak kolicine soje sa svih strana,ali to ne znaci da ce biti tako za dva meseca,citaj-ceka se kraj septembra da se naplate dugovanja u evro klauzuli po sto nizoj ceni a onda bum,cena u oblake...
Uz duzno postovanje prema tebi tvom drugaru, ali ako on zna koliko ce biti cena soje odna bi ti i tvoj drugar mogli da zgrnete silnu lovu. Daj mi broj od tog drugara da i ja malo zaradim.Cena u Meteor Comercu 35-36din a kaze mi drug koji radi tamo da ce do kraja vrsidbe soje cena dostici maximalno 40din po kg jus kva...Sramota da je makar 50din a ovi sto rade arendu kad je plate nece im ostat nista osim velikog minusa
Pretpostavljam da misliš na VOŽD ? Pa onda nama koji imamo svoje kombajne se ne isplati da sami sebi vršemo kad to drugi rade besplatno ! Ugradili su se oni u cenu soje i to DEBELO !