Peet
Član
Dakle, ako tako jedu g... nema prodaje do Juna, Jula! Pose toga videcemo sta ce biti ili pobednik ili gubitnik!!! Fuj... koja je ovo banda smrdljiva! Proverite samo razliku u ceni izmedju NO GMO i GMO prosle godine i sad!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nas ne ubije susa cena ovogodisnjeg roda ce biti jos manja jer ce biti jos vise posejano.
Nisi u pravu druze, i od rata se drzave oporave, a od lose privatizacije NIKAD, i dok si ziv zapamti 2003god. pa na dalje, tu nam je poceo pocetak...Ipak ja mislim da nikad dovoljno nece biti soje NO GMO pa makar koliko bilo vise posejano! Ovo kod nas je cista politika koja se debelo umesa u nas posao a nama svima je zabranjeno i komentarisati o tome. Jos pre dve god. napisao sam da pocetak kraja tek ce poceti. A ova sva desavanja u poljoprivredi samo pokazuju da je procedura i te kako u toku!!!