Cena Soje rod 2014.g.

Genetski modifikovane soje cena raste a nase stoji. Procentualno u odnosu na proslu godinu, cena soje bi trebalo da bude 54,60 din/kg a ne 43,80

Poslednja izmena:
Sad ce poceti da padaju cene nasih proizvoda jer je krenula prodaja i zamena za prolecno djubrivo i seme.Znaju to trgovci da ce sad za koji dan lepo vreme i da ce svi jurnuti u prodaju lagera i krunjenje koseva.:zli::zli:

Genetski modifikovane soje cena raste a nase stoji. Procentualno u odnosu na proslu godinu, cena soje bi trebalo da bude 54,60 din/kg a ne 43,80

Ne znam zasto ali nekako mi je ostalo u secanju da sam soju sa lagera prosle godine prodao krajem Februara. Gresio sam. Danas sam nesto trazio pa sam video da sam je prodao 31.Januara 2014 po 60 din. a na Produktnoj berzi tog dana je bila 57.80 din.

Danas mi Tenen nudi 46 dinara da mu prodam soju od kuce ,sa svog lagera,toliko o tome da nema traznje,kenj... je bilo i bice,pozz...

U Martu ce biti jos jeftinija. Ko zeli da je proda, odnosno mora, bolje mu je sad prodati nego u Martu ili Aprilu! Bice sigurno mnogo veca ponuda od potraznje a lesinari ce to koristiti!
E, posle, krajem Maja i u Junu bice druga prica!

Pet druze ni to nemora nista sa znaci moze da krene skok i za nedelju dana ,pa kod nas je pravillo da nama pravila,video si sta je bilo sa zitom u decembru.

Nazad
Vrh