Cena soje rod 2013.g.

Sta se desava sa sojom,svi cute,cenu niko nezna.Ljudi cekaju pare,treba kupiti subvencionisano gorivo do kraja meseca.Ja koliko znam,nikad se za soju nije ovako odvuklo sa isplatom i sa nemanjem pojma o ceni.

Sve u svemu niko se od tih otkupljivaca ne drzi toga da ce platiti po berzanskoj ceni vec nas kresu po 4,5 dinara manje a i kod njih od jednog do drugog je razlika po 3 dinara . strasno

Cena soje : Z.Zrno-Srbobran=48,6 din, Farmcomerc=49 din, Tenen-Čenej=46,12 din, DOO Medurić-Srbobran=47 din, Demax-Srbobran=47,5 Ljudi, dali vi svi to govorite o ceni soje ovogodišnjeg roda u zemlji Srbiji ili tu ima cena soje i iz susednih drzava. Zanima me dali se zna koja je konačna cena soje ovde kod nas u Srbiji.

Cena soje : Z.Zrno-Srbobran=48,6 din, Farmcomerc=49 din, Tenen-Čenej=46,12 din, DOO Medurić-Srbobran=47 din, Demax-Srbobran=47,5 Ljudi, dali vi svi to govorite o ceni soje ovogodišnjeg roda u zemlji Srbiji ili tu ima cena soje i iz susednih drzava. Zanima me dali se zna koja je konačna cena soje ovde kod nas u Srbiji.

45+pdv Ali koliko sam cuo ovi nasi soski otkuplivaci bi da njima ide pdv!?

Ne znam dal sam pisao ali sam predao akontaciono po 40din/kg odavno,jedan covek iz sela predao na isto mesto i dobio za sad 46.xxdin/kg,meni jos nisu iplatili znaci i kod nas se ocekuje jos blagi skok. :osmeh:

"Туринка" из Турије - 48,00 дин. - коначна цена са pdv-ом.

Poslednja izmena:
E pa nemate vi "ratar promet" inače bi imali konačnu cenu soje od 45 din. Danas mi kaze kolega da je kod ratar-promet bečej soja 45 din sa PDV. Mislim da su oni još najveći lopovi u kraju i okolini jer nisu zadovoljni samo sa maržom već sebi uzimaju i PDV

Ova akontaciona kupovina soje, a i ostalih proizvoda, je jedna od mnogobrojnih kradja koja se izmisljaju namerno da bi mogli jos vise ukrasti.Promet obracunava po 45rsd i kaput -sesir:zli:

Da li postoji još koja zadruga koja svojim kooperantima kao konačnu cenu isplaćuje 45 din soju

Nazad
Vrh