Cena soje rod 2013.g.

Da li postoji još koja zadruga koja svojim kooperantima kao konačnu cenu isplaćuje 45 din soju
Kod nas vecina u okolini isplacuje isplacuje po toj ceni.A lajali su svi kako ce biti skoro 50 na nekim otkupnim mestima i lepo zavukli ljudima na kraju.Nesto sam morao odmah da prodam i lepo sam pokucao na sva vrata niko nezna cenu ili navlacenje "akontna cena" prodao sam onom ko da vise i odmah lovu

Pre mesec dana sam napisao konacna cena 45 din ispao sam neuk a sada se lomi na dinar dal je 45 ili 46 pa to je svejedno.I ovde isplacuju tu cenu i jos treba da smo sretni.

Pa cena ce biti koja oni hoce ko im je predao to je gotovo nema povratka hvala bogu ja im nisam dao jer znam kakvi su lazovi vecina od njih izvukao sam cenu od 47,5 tel-kel.Da sam cekao jos dve nedelje imao bi i 48 dinara ali tako sam odlucio tad.Ostalo skladistim kod kuce.

Jel to promenjen neki zakon ,pa otkuplivaci sebi uzmajau PDV,ili je postao neki modni trend,po sistemu sisaj ovce.

A kod nas lokalni skladistari jos nude 45,kao nemoj zuriti ice gore,ma najbolje je ostaviti kuci,jos jednom potvrdjeno ,pa to je razlika skoro hiljadu evra po vagonu.

Kod mene 46 dinci kod Gebija a ja predao Agro Grnji a oni jos kao ne znaju cenu,do petka cu cekati posle idem sa prikolicama da mi vrate soju pa cu prodati Gebiju nek sa j..u.

15.11.2013..jpg

Počinje cena soje polako da ide na gore!::super::

Nazad
Vrh