Cena soje rod 2013.g.

Meni se cini da vi koji ste prodali po 45-47 dinara najbolje prosli jer ima izgleda da 40 din bude konacna cena.Daj boze da sam pogresno razumeo .
Nema od toga nista soja ce da polako skace kao i njeni proizvodi(sacma,griz,pogaca)cim se zavrsi zetva a pri kraju je zetva,tu je sad politika kako ko koga uvrne jer oni svi znaju da vecina mora odma da proda jer je prosla godina bila jako losa.

Dobro,mozda ce biti tako ipak sam ja stariji pa sam ja negde pogresio ali . . . .

ja sam juce dobijao 45 dinara za soju i sve jus priznaju,znaci lako moze da bude da ode na 50 za 15-ak dana,ali jos cemo videti.

Kako vi pišete ćirilicom, jel to tipkovnica ima samo ta slova ? Ne znam procitat ni rijec, kao da je kodirano sve :osmeh:

2lkfvw1.jpg

Tipkovnica - tastatura ? Ma vidim ja ćirilicu pročitat al ne znam to pismo, to sam mislio :ppozdrav:

To je sa pdv-om cena ide na kamion a cuo sam i od jednog otkupljivaca da prima po 48 i manje kolicine.Svi su mutni,peckaju i filozofiraju nemogu da se izjasne o nekoj konacnoj cenu.

danas cuo neku informaciju da ce viktorija izaci sa konacnom cenom od 48din sve sa pdv uzeo sam akontno 40din

Presentation%209.10.jpg

Produktna berza Novi Sad:
Suncokret zrno - 30,02 din/kg sa PDV-om
Sem. pšenica - 27,16 din/kg sa PDV-om
NPK 16:16:16 - 41,98 din/kg sa PDV-om ide cena soje polako gore

Nazad
Vrh