Dr.Gruja
Član
Da li je Panagent berza bolja od Gea berze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je Panagent berza bolja od Gea berze
savle jel si soju dao u agrarpro i kakvi su uslovi za lager pozzДанас исплаћена аконтација по 40дин/кг.
Иначе, пола продато а пола на легер.
Kome predaješ soju u Gložanu? Šta kažu za cenu?slabi prinosi soje, prosek oko 13 meteri po jutru......tuga......sad kada bi samo cena ispratila....
Kome predaješ soju u Gložanu? Šta kažu za cenu?
Otprilike I ja sam se vodio sličnom logikom ,ko uplati odmah njegova je,zz Recolta juče uplatila akontaciju 35 din ,prekjuče predate zadnja prikolica. ostalo još kući jedna prikolica da se izdvoji seme pa će I to na vagu.Moram nesto prodati to ide na kamion 47,5 lova se odma daje jer moram nesto duga vratiti pitao sam njih nekoliko sve mi je nesigurno dovuci pa cekaj.E sad posto su umeli da dugove prethodne godine pretvore u evrice ja sad idem logikom ko da vise njegova je
Ide samo na kamion,koga interesuje saljem broj na ppDaj broj od tih sto lacaju 47,5!!!
Izgleda da treba čekati bolju cenu, (nadam se)...u temi soja 2013 vidim da svi imaju prinose slične kao u prošloj godini,znači soje nema puno...a čim se pojavi neko sa normalnim prinosom zamalo da ga ne proglase lažovom...Dem Kulpin 44 dindzi