Cena soje rod 2013.g.

Dvoumim se dal da prodam ovih dana neku kolicinu soje po 47,5 dinara.Koliko se krece trenutno cena kod ostalih otkupljivaca?

Kad bi mi neko ponudio 47. din. tesko da bih odoleo prodati... DPS class Klenje 35. din. akontaciono, kazu nece biti manje od 40. din... Sutra predajem svoju soju, danas zakasnio.

Moram nesto prodati to ide na kamion 47,5 lova se odma daje jer moram nesto duga vratiti pitao sam njih nekoliko sve mi je nesigurno dovuci pa cekaj.E sad posto su umeli da dugove prethodne godine pretvore u evrice ja sad idem logikom ko da vise njegova je

Moram nesto prodati to ide na kamion 47,5 lova se odma daje jer moram nesto duga vratiti pitao sam njih nekoliko sve mi je nesigurno dovuci pa cekaj.E sad posto su umeli da dugove prethodne godine pretvore u evrice ja sad idem logikom ko da vise njegova je
Otprilike I ja sam se vodio sličnom logikom ,ko uplati odmah njegova je,zz Recolta juče uplatila akontaciju 35 din ,prekjuče predate zadnja prikolica. ostalo još kući jedna prikolica da se izdvoji seme pa će I to na vagu.

Onda se otkupljivaci ograde 5 dinara u ovu pricu o soji,ja sam izvukao na kamion 47,5 preko posrednika,ocla je za Kraljevo tako mi rekao vozac kamiona znaci da je ovaj manje alav od ostalih.Ostalu kolicinu skladistim pa cemo da vidimo sta dalje.

Meni se cini da vi koji ste prodali po 45-47 dinara najbolje prosli jer ima izgleda da 40 din bude konacna cena.Daj boze da sam pogresno razumeo .

Nazad
Vrh