nikola indjija
Član
Neznam bas kakva bi bila racunicaFao 700 da imamo zalivanje i orosavanje kada je 36+ stepeni, onda bi tukli 20t/ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam bas kakva bi bila racunicaFao 700 da imamo zalivanje i orosavanje kada je 36+ stepeni, onda bi tukli 20t/ha.
Nema razloga da pisem neistine,inace radilo se o basti gde 15-ak godina nije bilo kukuruza,nego povrtarske kulture i redovno je djubren stajnjakom,pogodovala godina i eto tog prinosa,ako se dobro secam bio je sejan na 18-19cm.Malo ga pretera na pola jutra 3 kikinde i jos maalo... To je 5.5 tona zrna.
Da da jesmo stvarno jaki, a cena je ta!Mnogo ste jaki - ali sa cenom.
Da da jesmo stvarno jaki, a cena je ta!Mnogo ste jaki - ali sa cenom.
Mislim da je ovo Ok cena ako je sa PDVomAs druga cenovna grupa (As73 i ostali u toj grupi) 2990din sa pdv. Prva grupa 3590din. Ovo su cene na manje kolicine, na nijansu vece kolicine jos bolje cene. To je AS nije DKC da ne mozes skinuti ni dinar sa cene.
Proveri klijavosti.Vraćen kamion sa semenom Paka iz 2016-te.
Imao sam taj pako iz 2016 sejao ga 2017 i malo nesto 2018... losa energijaOd juce je krenula provera klijavosti,videcemo.
Imao sam taj pako iz 2016 sejao ga 2017 i malo nesto 2018... losa energija