Svako radi onako kako mu odgovara,hvala bogu imamo gro hibrida za svaku namenu sto strano sto domace.Istaknucu samo ono sto sam malopre napisao,posto dobar deo berem u klipu,meni vise odgovaraju hibridi koje se ne krune prilikom branja i koji mogu malo da cekaju na njivi dok odradim ostale poslove koji su mi da ne kazem bitniji(branje duvana,sadnja belog luka itd.)Naravno i kukuruz mi je bitan jer drzim svinje,a i prodam neku kolicinu u zrnu u prolece,dobro dodje i onda koji dinar.E sad, svasta sam sejao,volim da eksperimentisem,to znaju svi da recimo pionirov fao 600 nije isto sto domaci iste grupe zrenja,i u to sam se uverio,meni to ne odgovara,okrunjenog zrna koliko hoces,na kraju sam ostavio njivu pa je ovrsen.Da ne pricam o tome kad je pionirov Colomba(ima tome par godina)stigao na red za branje sredinom novembra,bilo je i poneko zrno na sapurini.A Kermes,to je tek posebna prica,jedne godine sam ga imao i reko nikad vise,bese to kad je bio nov u zemlji,solidna godina,dva cela dana sam brao(citaj"patio")celih jutro i po.Mislim da sam imao 5 kikinda prikolica sa te povrsine.Najvise mi je odgovarao za branje pionirov d11,njega sam sejao dugi niz godina.A verovatno najveci prinos ovako na oko sam imao sa syngentinim Pako,njivica od pola jutra,3 kikinde i pola bunkera.