emigrant
Član
72-73 din je pšenica zaštićena sa YQ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kada budu i ovde davali sub encije za semensku pšenicu i ja ću je kupovati. Dotle neka hvala.Isto tako radim za zob
Medjutim kod nas u RS zahtjevaju sjemensku psenicu ukoliko hoces dobiti subvencije, na jednoj strani dobijes a na drugoj ti uzmu
Ne panici bez veze, vest je jos iz maja meseca. Po dogovoru bice 17000 do nove godine.Svašta su rekli do sad, pa pojeo vuk magarca. Dok ne vidim ne verujem.
![]()
SSP: Ministarstvo slagalo poljoprivrednike, nema subvencija od 17.000 dinara
Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić zatražio je danas da se Ministarstvo poljoprivrede odmah oglasi i obavesti ratare da subvencije za sertifikovano seme nema i da na 17.000 dinara po hektaru više ne računaju.novimagazin.rs
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
To je verovatno bez zaštite.Ako je zaštita sa Yuntom onda bi to bilo daleko skuplje.Samo dorada merkantilne izađe oko 8 din /kg.
Rođak vozio kod nekog čoveka u Erdevik i svoje pa sam se samo učipio za gorivo. Tretirana je (nisam ga ni pitao kojim sredstvom) i upakovana u džakove po 25kg. Rastura reče da nije bilo puno jer je zaista bila lepa pšenica i čista.Zavisi ko je dorađivač (cena dorade), koliko je daleko (verovatno računaju samo gorivo), kvalitet dorade, zaštita, otpad, rastur, ambalaža, moj rad (koji niko ne računa) i td.