Cena psenice rod 2022

Koja je cena bila na berzi u petak?

jebao ih protein,hvataju se za sve sad.. a kad im treba i proklijala im bila odlicna samo daj

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Da, kazu oko 31 ali kad doneses uzorak psenice da uradimo protein onda ti tacno kazemo koliko placamo...

Био до уљарица на силос њихов по семе кукуруза и каже ми дечко да је потражња никаква мало иде млинарима и то на кашичицу , извоз ништа мртво већ два месеца

Danas sam vozio iz Pančeva nešto i video sam dosta kamiona sa Kosovskim i Makedonskim tablicama, što govori da je krenulo da se izvozi a s'obzirom da ih ceo januar i deo februara nije bilo, to su lepe vesti
Gresis druze, vozio se i januar i februar, bez prestanka. Ja sam svaki petak i svaku nedelju na prelazu, nije se stajalo( pogotovo period posle srp nov god. ).

Ovde kod nas u januaru nije islo nista jedno mesec dana nisam video ni jedan kamion. Ali zato je bilo u februaru da tovare psenicu u par navrata sam vidjao po 10 ak kamiona kosovo i makedonske tablice. Po dva tri da cekaju otovar je bilo jako cesto...

pa moralo da se vozi kad otkupljivaci puni bili,kupili sve sto se moglo kupiti do kraja godine..sve to ide dole za Kosovo,kade samo prolaze pune ne staje se uopste...

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh