Cena psenice rod 2022

Gresis druze, vozio se i januar i februar, bez prestanka. Ja sam svaki petak i svaku nedelju na prelazu, nije se stajalo( pogotovo period posle srp nov god. ).
U mom kraju nije bilo ni jedne kosovske a ni Makedonske tablice, već 2 meseca. Pričao sam sa jednim lokalnim otkupljivacem, koji radi samo sa Kosovom, zadnje 2 godine, kaže mi svi su se povukli. Takođe sam autoprevoznik i nisam viđao u saobraćaju kosovske tablice a baš obraćam pažnju na to

nista to nije merodovno,kod nas ima jedan cena za 3-4 din manja nego sto bude kod drugih.. tako uvek radi,oni sto nemaju gde teraju i njemu dobro

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Znaci vama 215e t ostane? Propast
Da, do sad nas prinos nikad nije iznevjerio i tu smu imali srecu, i poticaj je bio dobar nekih 250 eura po ha. Sad poticaj kresu na cak 120 eura po ha ako imas 4 kulture koje nemam(jer ima skala koliko u postocima mora bit) (to nosi 60 eura po ha dodatno) i npr 20 % pod leguminozom to isto necu radi lanjskog cirkusa sa sojom (to nosi 140 eura po ha na svin povrsinama). A ulog mi jenravno 1000 eura po jutru na zitu bez pdv - a jer sam kao i mnogi vamo gnojivo kupovao pred pocetak jeseni. Jedino jos arenda spram vas nas izvlaci. 300 eura poo jutru u ljeto ce biti a znam da kod vas ima krajeva di susa tuce daleko vise nego kod nas a arende 400 do 500 eura po jutru.....
A kako Bog da, lane je bila brutalna zarada, prodano u 9. Mj na maksimumu psenica i niski ulozi bili ostalo mi na 52 metra prinosa nekih 850 eura po jutru ciste zarade. Ove godine ako bude 150 eura bit ce dobro al mora isto tako curit ko lane jer imamo dosta i 4. Klase psenice sa takvim proteinom a nasa zadruga placa takvu klasu sa troskovima otkupa 205 eura plus pdv trenutno na zeleno.

А на који је начин решено код вас субвенције на земљу у закупу? На пример да ли правите уговоре или како је то решено? Код нас сви који дају земљу у закуп, имају газдинство и онда они добијају подстицаје(субвенције).

А на који је начин решено код вас субвенције на земљу у закупу? На пример да ли правите уговоре или како је то решено? Код нас сви који дају земљу у закуп, имају газдинство и онда они добијају подстицаје(субвенције).
ugovor o zakupu/najmu moraš imati, vamo su se svi na to navikli već jer nitko nije lud plaćati punu cijenu a da ne da zemlju u zakup. 10% plaća gazda zemlje na ime poreza o zakupu zemlje. nekima i to platimo al ajd.

Cena psenice iz dana u dan sve bolja i bolja
Bye bye 👋 30din idemo na na na 25-27

У понедељак сам питао за цену. 27 Компонент.

Nazad
Vrh