Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A O kukuruzu i soji se radi problem. Za zito neznamPsenica se izvozi sleperima za italiju, izvoz ne staje svaki dan. Tako da te price o jeftinoj ukrajinskoj robi neogranicene kolicine ne pije vodu. Sto bi kupovali od nas skuplje ako negde "tamo" ima skoro pa dzabe....
Kad je dogovorena ne znam, ali znam da ode svaki dan iz idvora za neku firmu iz Milana po par slepera psenice...Izvozi se ranije dogovorena kolicina.
Slažem se...neka ide kad god da je dogovorenoSamo nek ide...
Kod nas na silos nesto preko 35 je cena. Ali kamioni vuku psenicu bas dosta za dole kod tebe KiM i Makedoniju. Koliko oni placaju tu psenicu njima da mi je znati...Moja ode po 0.30c. Ostalim zelim sto bolju cenu da dobiju....
Na 30 ne kupuju sigurno, neznam ko bi im prodao na 30, minimum što mogu da kupe je 34+pdv, najmanje 2 din im je prevoz. Da li na Kosovu plaćaju carinu i pdv neznam ali ove cene i troškove mora da plateOvaj mi kaze dq kupuju po 30 din, ali sad ide dupla tura(tj vuce se urea iz luke iz Albanije) za Vojvodinu a vraca se psenica . Pa ne idu prazni . I imaju neki povracaj na granici tipa pdv, kvalitetnija psenica ovo ono....
Ne verujem da ide za 30 din. Oni da je otkupljuju za 35 a prodaju za 30 nema sanse. Verovatno to ide za 40 din za izvoz ili vise od toga. Vukli su za italiju pre praznika bas dosta psenice...Ovaj mi kaze dq kupuju po 30 din, ali sad ide dupla tura(tj vuce se urea iz luke iz Albanije) za Vojvodinu a vraca se psenica . Pa ne idu prazni . I imaju neki povracaj na granici tipa pdv, kvalitetnija psenica ovo ono....
Ja nisam stekao takav utisak kod nas iz vojvodine vuku kamionima psenicu za kosovo, albaniju, italiju i koliko hoces kamiona makedonskim tablicama...Ne treba nikom izgleda
Pa to su stari ugovori....Ja nisam stekao takav utisak kod nas iz vojvodine vuku kamionima psenicu za kosovo, albaniju, italiju i koliko hoces kamiona makedonskim tablicama...
Ma sta me briga kakvi su ugovori, ali znaci da nije istina da nema trgovine i da nikom ne treba. Treba i te kako, cim toliko vuku za dole....Pa to su stari ugovori....
Jos na prolece kad krene ukrajinska...