Korica
Član
Jos nisam progledao...Prividjaju mi se kilogrami tamo gde su grami..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je to potvrdjeno.Juce i zvanicno potvrdjeno da ce cena poceti sa 18-20rsd.
Ti mozes da prskas i 15 puta i dalje ces ziveti u Srbiji.Ako nekog interesuje danas je jedna parcela prskana 7 put,i da mi daju 18 din.Misssiiimmm baki sine neće moći ove noći.
Nije STRASNO LOSE??? Proizvodnja je oko 20din po mojoj racuniciJbg nije to tako strasno lose.
Da ne dozvolimo da nas lazu. Prvo psenice dobrog kvaliteta bice sigurno manje nego sto je izgledalo. Ko je uspeo da sacuva rod taj je imao enormna ulaganja u pripremu,seme, djubre, herbicide, insekticide i fungicide bar u tri tretmana. Koliko se puta ulazilo traktorom u parcele?Pa se ti kolega malo preracunaj pre nego sto budes pristao na cenu od 18din. Ako je tebi dosta ti je podaj za te pare i ne lupaj gluposti o tih 1000E za zakup.Sta ima toliko lose u ceni od 18 din pa na gore?Pa niko vam nije kriv sto ste platili zakup zemlje 1000 eura po jutru,ili sto kod mene bude 3-4 tone po hektaru u idealnim uslovima.