markokg1982
Član
I kod mene isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Peet jesu ti trebale pare ili si čuo možda da neće više cena ići gore.
Tek sam posle video, kada sam vec napisao....Treba li ponovo da se javim, kao na vrhu ove strane?
Nazalost, i kod mene je ista prica i dalje ..16din, a dodali su samo da je ovog puta bez pdv-a
Kod nas uplacuju 10000 dinara nedeljno, dobro je da imam pare sto mi isplatili osiguranje i punu stalu kukuruza, inace ni za gorivo ne bi imao....Ni kod nas nije ništa bolje, 16 dinara i to ti je . I za pare se ceka od 10 do 20 dana.
Blago vam.... Ja ne znam, ali ovo je strasno, u celoj Srbiji se placa preko 18 samo kod nas 16 dinara. A otkupljuje Uljarica Negotin. Da li ima jos negde da je ovako niska cena?
Kome predajes? Onom u Grljan....Ja uljarici ne predajem nista vise to su lopovi.....Do danas mi nisu dali ni dinar za suncokret......
Ma nema, samo oni....E to je već čist bezobrazluk . Kad bi predao 5 vagona žita ne bi mogo da ti isplati do naredne zetve . Zar nema drugih otkupljivača u okolini ?