Cena psenice rod 2013.g.

Peet jesu ti trebale pare ili si čuo možda da neće više cena ići gore.

Znao sam da ce ici jos cena gore ali vise nisam mogao cekati. Previse troskova. Nafte do besvesti, MAP za gotov novac, seme psenice itd... Kukuruz na lageru (i proslogodisnji i ovogodisnji) soja isto a novac od suncokreta ko da nije ni postojao. Kako je stigao tako je otisao. Plus neki teski igraci koji nikako da dolaze da se razduze za ono sto sam im vrsio. Ima par njih koji nisu cak ni psenicu platili. Sta da ti pricam.

Ja danas mislio da prodam nekih 20tak tona psenice i pitam u uljarice u rumi 19,50 ali po nesreci ove godine sam predao ne kod njih nego u Sremska polja u Irigu a oni mi ladno kazu 17,5 cak dva din manje i jos bezobrazno kazu ti si jedini koji se zali. Strasno kakav bezobrazluk sutra idem da je izvucem od lopova

Blago vam.... Ja ne znam, ali ovo je strasno, u celoj Srbiji se placa preko 18 samo kod nas 16 dinara. A otkupljuje Uljarica Negotin. Da li ima jos negde da je ovako niska cena?

Treba li ponovo da se javim, kao na vrhu ove strane? :)

Nazalost, i kod mene je ista prica i dalje ..16din, a dodali su samo da je ovog puta bez pdv-a :(

Treba li ponovo da se javim, kao na vrhu ove strane? :)

Nazalost, i kod mene je ista prica i dalje ..16din, a dodali su samo da je ovog puta bez pdv-a :(
Tek sam posle video, kada sam vec napisao....

- - - - - - - - - -

Ni kod nas nije ništa bolje, 16 dinara i to ti je . I za pare se ceka od 10 do 20 dana.
Kod nas uplacuju 10000 dinara nedeljno, dobro je da imam pare sto mi isplatili osiguranje i punu stalu kukuruza, inace ni za gorivo ne bi imao....

E to je već čist bezobrazluk . Kad bi predao 5 vagona žita ne bi mogo da ti isplati do naredne zetve . Zar nema drugih otkupljivača u okolini ?

Čim dostigne 20 din,istog momenta je prodajem.

wvwr5g.png

Nazad
Vrh