Cena psenice rod 2013.g.

A kod nas i dalje 16 dinara. Ja ne mogu da verujem, jutros sam ih bas zvao....
Ma nedaj im za te pare nego ako imas bar 25t trazi da izvuces svoju psenicu pa neka ti odbiju lager i sve ostalo naces kupca za bar 19 i 20 din i opet ti se isplati,
ako ko ima vise psenice u okolini Novog Sada i Rume a zadovoljan je sa tom cenom slobodno neka se javi nacemo kupca ja sam moju danas prodao i to lako trazi se

Danas prodata sva količina sa lagera po 20 din sa PDV-om, kako sam i rekao čim dostigne tu cenu prodajem,jer se kod nas nikad ne zna.

Ma nedaj im za te pare nego ako imas bar 25t trazi da izvuces svoju psenicu pa neka ti odbiju lager i sve ostalo naces kupca za bar 19 i 20 din i opet ti se isplati,
ako ko ima vise psenice u okolini Novog Sada i Rume a zadovoljan je sa tom cenom slobodno neka se javi nacemo kupca ja sam moju danas prodao i to lako trazi se
Pa to i planiram da uradim, ali ne znam koliko ce da naplate lager? Nesto sam cuo dinar ipo po kilogramu.

21din sa pdv.Ali pederi su ipak prevarili seljake.Kada smo im predavali na lager navodno 2% ulazi i bez odbitaka do nove godine.A jutros ih zovem da mi obracunaju a imao sam 9550kg a za obracun 8790kg.Ok to je nekih 200kg na tih 2% ali gde su ostalih 570kg????Bez lagera moj k...c.Prodajem i nikad vise u kisacku zadrugu necu krociti!Moj savet dobro se raspitajte i bez papira o uslovima skladistenja ne predajte robu!

21din sa pdv.Ali pederi su ipak prevarili seljake.Kada smo im predavali na lager navodno 2% ulazi i bez odbitaka do nove godine.A jutros ih zovem da mi obracunaju a imao sam 9550kg a za obracun 8790kg.Ok to je nekih 200kg na tih 2% ali gde su ostalih 570kg????Bez lagera moj k...c.Prodajem i nikad vise u kisacku zadrugu necu krociti!Moj savet dobro se raspitajte i bez papira o uslovima skladistenja ne predajte robu!
2% za svaki mesec i to mu dolazi na tih 8790 (kradja), stime sto su ti odbijali 2% od pocetne kolicine za svaki mesec, a treba po logici da racunaju 2% od preostale kolicine

Koliko vidim to prognoziraju tek za iduću sezonu, jer ove godine je RODILO, a i da zabrane izvoz, kod pšenice nije ista situacija kao kod kukuruza (tu uvek imamo neki izvoz), jer tada nemaju šta da izvezu, pa moraju još i da uvezu, onda je cena veća nego kod komšija (berza u Budimpešti). Tako je bilo i pre neku godinu.

Nazad
Vrh