Cena psenice rod 2013.g.

Konacna cena psenice za nas obicne smrtnike je 16,50din.

Nisu nasi stari bili ludi kad su sejali maksimum 1ha psenice i to oteraju u mlin zamene za brasno i stocno brasno nakrive kapu. Prodajom psenice po ovoj ceni ispasta samo onaj ko radi hrani ove lopine po soliterima i kancelarijama...

Ta emisija je bruka i sramota,sta su sve lupetali svi redom ,ni pas s maslom to ne bi pojeo,ta prica pocevsi od Maleseva,Golubovica,Nikolica...vodi nas u jos vecu propast,analizirajte samo clanak i bice vam jasno.KAD VIDIM SPASIOCE JASNO MI JE DA NAM SPASA NEMA!!!!!!

- - - - - - - - - -

Konacna cena psenice za nas obicne smrtnike je 16,50din.

Nisu nasi stari bili ludi kad su sejali maksimum 1ha psenice i to oteraju u mlin zamene za brasno i stocno brasno nakrive kapu. Prodajom psenice po ovoj ceni ispasta samo onaj ko radi hrani ove lopine po soliterima i kancelarijama...
To je istina ali u Vojvodini zbog plodoreda moras minimalno 10 ha da posejes i oni to znaju,ne treba se bojati bogatstva nego BEDE!!!

Ta emisija je bruka i sramota,sta su sve lupetali svi redom ,ni pas s maslom to ne bi pojeo,ta prica pocevsi od Maleseva,Golubovica,Nikolica...vodi nas u jos vecu propast,analizirajte samo clanak i bice vam jasno.KAD VIDIM SPASIOCE JASNO MI JE DA NAM SPASA NEMA!!!!!!

- - - - - - - - - -

To je istina ali u Vojvodini zbog plodoreda moras minimalno 10 ha da posejes i oni to znaju,ne treba se bojati bogatstva nego BEDE!!!

I stari su pravili plodored, Jecam,Ovas,Detelina(trojka,smiljka,lucerka), kukuruz. Psenicu su sejali samo zbog hleba.
Na trziste su prodavali gorov proizvod:Meso,mleko,sir,jaja, itd.

Za razliku od nasih starih koji su prodavali gotov proizvod, mi sada proizvodimo jeftinu sirovinu koju izvozimo a uvozimo gotov proizvod i cudimo se zasto propadamo, a svesno propadamo.

Ove godine drzava je izvrsila genocid prema srpskom seljaku...

Poslednja izmena:
Cena pšenice (utovar u lukama na Dunavu u Srbiji) 154-157 E/t; · Stočna pšenica u Rusiji se prodaje 185,2 $/t, a u Ukrajini 180,2 $/t; · Kukuruz u Konstanci se prodaje za oko 150 E/t, što izvoznicima iz naših luka limitira cenu na oko 135 E/t; · Cena pšenice na berzi u Budimpešti sa isporukom u avgustu 152, 43 E/t, a isporuka u decembru 169,37 E/t;

Свуда у свету пшеница је преко 21дин-кг само тамо где су црвени капиталисти је 15'или 16 и са минималним субвенцијама,држава нам шаље поруку да је не сејемо ,е па онда је послушајмо,али дочекаће нас на другим културама па опет Јово наново

Cena pšenice (utovar u lukama na Dunavu u Srbiji) 154-157 E/t; · Stočna pšenica u Rusiji se prodaje 185,2 $/t, a u Ukrajini 180,2 $/t; · Kukuruz u Konstanci se prodaje za oko 150 E/t, što izvoznicima iz naših luka limitira cenu na oko 135 E/t; · Cena pšenice na berzi u Budimpešti sa isporukom u avgustu 152, 43 E/t, a isporuka u decembru 169,37 E/t;
То сам и ја данас видео на неком сајту. А ево шта сам ја нашао The average price that Egypt paid, at $252.10 a tonne excluding shipping, was actually more than $4 a tonne higher than at its last order a week ago – in contrast with a fall in prices on futures markets over that period.

Е сад дал су ти египћани толико луди па плаћају толико више, или и тамо негде исто треба преко 50 еура за транспорт, не знам.

Postoji samo jedno resenje koje se kod nas nazalost neda sprovesti, a to je sto duze zadrzavati robu bez prodaje! Pa ako je zafali...

Postoji samo jedno resenje koje se kod nas nazalost neda sprovesti, a to je sto duze zadrzavati robu bez prodaje! Pa ako je zafali...
Kasno ona je vec u Konstanci ,nisu oni toliko ludi kao mi

- - - - - - - - - -

Е сад дал су ти египћани толико луди па плаћају толико више, или и тамо негде исто треба преко 50 еура за транспорт, не знам.[/QUOTE]Pa kako ne razumes mi smo ludi,resenje je ostaviti ga kuci ,njihovi silosi su glavne ubice seljaka,sve se to podrazumeva ako ti ne trebaju novci,i respekt ako citas njihove izvestaje i to friziraju jos ih je Staljin to naucio

... izvestaje i to friziraju jos ih je Staljin to naucio
Па французи кмече што не могу да продају, тако да биће да је истина пошто је тендер међународни.
Њих је Стаљин учио, али ми примењујемо неку сличну школу. Руси су сада симбол озбиљности за ове наше.

nisu mi to rekli,samo da će me kontaktirati da potpišem neki ugovor sa skladištarem gde mi je pšenica
fax je prošao oko 11
samo nas 8 koji smo skladištili u DPS je prošlo
Koliko sam čuo Sotona je dobio kvotu od 117 ili 170( nisam siguran ali mogu da proverim ) vagona žita za otkup
Vas 8 po 5 vagona ...
a šta je onda sa ostalom kvotom ...MULJAVINA !!!!

Nazad
Vrh