MONTOYA
Član
poslao u petakPetak ili ponedeljak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
poslao u petakPetak ili ponedeljak
Ta emisija je bruka i sramota,sta su sve lupetali svi redom ,ni pas s maslom to ne bi pojeo,ta prica pocevsi od Maleseva,Golubovica,Nikolica...vodi nas u jos vecu propast,analizirajte samo clanak i bice vam jasno.KAD VIDIM SPASIOCE JASNO MI JE DA NAM SPASA NEMA!!!!!!
To je istina ali u Vojvodini zbog plodoreda moras minimalno 10 ha da posejes i oni to znaju,ne treba se bojati bogatstva nego BEDE!!!Konacna cena psenice za nas obicne smrtnike je 16,50din.
Nisu nasi stari bili ludi kad su sejali maksimum 1ha psenice i to oteraju u mlin zamene za brasno i stocno brasno nakrive kapu. Prodajom psenice po ovoj ceni ispasta samo onaj ko radi hrani ove lopine po soliterima i kancelarijama...
Ta emisija je bruka i sramota,sta su sve lupetali svi redom ,ni pas s maslom to ne bi pojeo,ta prica pocevsi od Maleseva,Golubovica,Nikolica...vodi nas u jos vecu propast,analizirajte samo clanak i bice vam jasno.KAD VIDIM SPASIOCE JASNO MI JE DA NAM SPASA NEMA!!!!!!
- - - - - - - - - -
To je istina ali u Vojvodini zbog plodoreda moras minimalno 10 ha da posejes i oni to znaju,ne treba se bojati bogatstva nego BEDE!!!
Alal vera,ne dajte kugu da predje i kod vasProtest poljoprivrednika iz okolih sela grada Bijeljine zbog niske otkupne cijene pšenice!
То сам и ја данас видео на неком сајту. А ево шта сам ја нашао The average price that Egypt paid, at $252.10 a tonne excluding shipping, was actually more than $4 a tonne higher than at its last order a week ago – in contrast with a fall in prices on futures markets over that period.Cena pšenice (utovar u lukama na Dunavu u Srbiji) 154-157 E/t; · Stočna pšenica u Rusiji se prodaje 185,2 $/t, a u Ukrajini 180,2 $/t; · Kukuruz u Konstanci se prodaje za oko 150 E/t, što izvoznicima iz naših luka limitira cenu na oko 135 E/t; · Cena pšenice na berzi u Budimpešti sa isporukom u avgustu 152, 43 E/t, a isporuka u decembru 169,37 E/t;
Kasno ona je vec u Konstanci ,nisu oni toliko ludi kao miPostoji samo jedno resenje koje se kod nas nazalost neda sprovesti, a to je sto duze zadrzavati robu bez prodaje! Pa ako je zafali...
Па французи кмече што не могу да продају, тако да биће да је истина пошто је тендер међународни.... izvestaje i to friziraju jos ih je Staljin to naucio
Koliko sam čuo Sotona je dobio kvotu od 117 ili 170( nisam siguran ali mogu da proverim ) vagona žita za otkupnisu mi to rekli,samo da će me kontaktirati da potpišem neki ugovor sa skladištarem gde mi je pšenica
fax je prošao oko 11
samo nas 8 koji smo skladištili u DPS je prošlo