Kazu da ne mogu da uticu na cenu. http://www.agronews.rs/drzava-ne-moze-da-utice-na-otkupnu-cenu-psenice/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neko reče glasali smo,to smo tražili....jeste glasali smo ali pre 16god. a ne sada,tada smo posejali a sada žanjemo..
- Uvek ističemo da oni koji žele da se bave poljoprivrednom moraju da slušaju reč struke i nauke. Cilj je da poljoprivrednici dobiju veće, bolje i prinose koji im garantujju profit i isplativost proizvodnje, a takodje je jako bitno i pitanje kvaliteta roda - rekla je Bogosavljević Bošković.Ona je navela da svake godine cene variraju i da treba imati u vidu da većina naših poljoprivrednika pšenicu ne prodaje u ovom momentu.Naši poljoprivrednici znaju da je tržište to koje utiče na cene i da tu nemamo mnogo uiticaja, ali smo spremni da čujemo njihovu argumentaciju zbog čega misle da bi cena mogla biti veća -
PA NEKA DA LJUDIMA SUBVENCIJE DA NEMORAJU DA PRODAJU PSENICU U OVOM MOMENTU, JEBO JE KO JE POSTAVIO TU GDE SEDI..........
Retki su u mogucnosti da mnogo kalkulisu sa cenom. Pored ulaganja u novu proizvodnju treba i ziveti. I ja sam ostavio 80% prinosa, jer tih 14.5 su stvarno sramota i uvreda.Nista nisam prodao, cekam 20din pa nek propadnem. Jedan mi drugar kaze, sta ako padne cena jos?