Cena pšenice rod 2023

Obeco jeste ali jos traje neizvjesnost, ajd znaj hoce li sve redim isplacivati ili ce skresati povrsinu raznoraznim obrazlozenjima

Ja danas probao da prodam staru psenicu 2022 hteo nesto da kupim, jedan ne otkupljuje kaze ne treba nikom a kod drugog 20 din sa pdv. Kakav cirkus u najavi....
Ubacivam tablete i ostaje kuci pored nove psenice do dalje, valjda ce u septembru biti malo normalnije stanje....

Kod nas će u selu žetva biti gotova za 2-3 dana,al' i dalje se ne zna cena ni na jednom prijemnom mestu!

Prema mojim saznanjima otkupljivaci su u velikom problemu, da ne kazem veliki braca je u velikom problemu.
Naime o cemu se radi.
Njuske su uvezle otpadnu psenicu iz Ukrajine, franko Srbistan za 50 evra/t. To je bezuslovna psenica koja nema hektolitar uopste, vlazna budjava, svakakva. Njuske su racunale da ce nasom psenicom moci popraviti kvalitet te psenice, da ne kazem mesace "robu" kao dileri kokain. Medjutim posto ni nasa psenica nije bas najsretna treba im puno nase da bi ispeglali to djubre koje su uvezli.
Naravno sad to neko mora da plati, a vi gospodo zakljucite ko ce to platiti.
Uvek je bilo i bice da se ovce sisaju jednom godisnje, al ovima treba bar dva puta.

Prema mojim saznanjima otkupljivaci su u velikom problemu, da ne kazem veliki braca je u velikom problemu.
Naime o cemu se radi.
Njuske su uvezle otpadnu psenicu iz Ukrajine, franko Srbistan za 50 evra/t. To je bezuslovna psenica koja nema hektolitar uopste, vlazna budjava, svakakva. Njuske su racunale da ce nasom psenicom moci popraviti kvalitet te psenice, da ne kazem mesace "robu" kao dileri kokain. Medjutim posto ni nasa psenica nije bas najsretna treba im puno nase da bi ispeglali to djubre koje su uvezli.
Naravno sad to neko mora da plati, a vi gospodo zakljucite ko ce to platiti.
Uvek je bilo i bice da se ovce sisaju jednom godisnje, al ovima treba bar dva puta.
Jel video neko negde tu pšenicu ili je samo čuo za nju

Nazad
Vrh