Cena pšenice rod 2023

Ovo mi lici da ti na sve nacine opravdavas ovo.
Kome vi verujete, nama, ili sopstvenim ocima 8-)
Sad jos da se pojave dva tri lika da potvdre ;)

Poljaci su krenuli na malinu, videcemo da li ce se zadrzati samo na njoj ili ce prosiriti listu i na sve ostalo i da li ce im se ostale drzave prikljuciti

Kako se samo energicno brani i opravdava 😎 Spin za spinom. Oprobana tehnologija. Samo meni nemas potrebe da spinujes.
Prema ovom pisalju kolege Banat013 zakljucujem da si bio na pregovorima sa ministarkom 😇?

Kako se samo energicno brani i opravdava 😎 Spin za spinom. Oprobana tehnologija. Samo meni nemas potrebe da spinujes.
Prema ovom pisalju kolege Banat013 zakljucujem da si bio na pregovorima sa ministarkom 😇?
@paorpaor od tebe sam očekivao više. Tu priču o Ukrajinskoj pšenici sam čuo od Race izjavio na televiziji, njemu ide na ruku on trguje sa njom. I evo sad je čujemo od tebe, zato te pitam ko je video i gde. Ja nisam trgovac, ja sam proizvođač pšenice, imam je oko 500t. Uopšte se ne trudim da branim, kako kažeš, već naprotiv napadam takve priče koje vam plasiraju trgovci i koja im služi za izgovor da našu ne mogu platiti više.
I da ja sam Nedeljko Savić jedan od potpisnika sporazuma...

Zasto onda ne verujes sa je takvo zito prisutno na nasem trzistu. Da li je soja ulazila preko Hr na nase trziste?
Mislis da oni ne bi uvezli bilo sta samo da zarade?
Mislis da neko misli na zdravlje naroda?
I da ne vereujes da se to zito uvozi, nekako ja imam utisak da ti to zestoko branis. Sto se tice tog zita, da ima ga, luka u Backoj Palanci je mesto gdr mnogo robe dolazi. Granicni prelaz sa Hr nam je tu. Veruj mi da je zito uvezeno. O kojim se kolicinama radi verovatno nikad necemo saznati, ali da je uvezen i jedan sleper nije dobro. Ako si i sumljicav trebao si mi poslati pp, a ovako ispada sasvim kontra efekat.

Gospodo paori nemojte da se svađate jer bolje da date pšenicu zabadava nego da vam propadne. Ta priča o ukrainskoj pšenici i služi da bi se naša pšenica uzela zabadava i plašim se tako će biti.

Ko izmišlja te priče. U sporazumu piše: Neće se izlaziti na ulicu a da se pre toga ne proba da se problem reši mirnim putem. Mirnim putem je uvek i pokušano da se reši uvek i svaki put. Ali bez uspeha, samo blokade rešavaju
Šta da rešavate mirnim putem ako smem da pitam kada je u toku pljačka poljoprivrednih ptoizvođača.Da li ste uopšte i pokrenuli pitanje oko toga.Subvencije mnogima neisplaćene.Potpisali ste sporazum gde nema roka isplate bilo čega.Ljudi po 3 meseca od početka javnog poziva nisu dobili podsticaje,sem prvog dela premije koju su nam uzeli smanjenjem cene mleka.Da li veruješ da na jedinom otkupnom mestu u Kikindi (zrenjaninska mlekara),svaki drugi dan se nosi 120 litara mleka.
Naravno,mi koji nismo bili na protestima,po vama nemamo pravo glasa.Itekako imamo. Obračun ječma kada su mi sve odbili,cena je bila 14 i nešto a sa tih 9000-15 i nešto.Ne znam kako je sa žitom.Neću ništa ne provereno da pišem.Ostaviću kolegama koji imaju tu kulturu.
Recite,brate mili,morali smo tako i tako.Sa ovima nema pregovora.Ali kako su vam ponudili subvencije do 100ha,potpisuj.Nijedan zahtev nije prošao sem što se podiglo po grlu na 40000 koje će ljudi dobiti-niko ne zna kad ali brzo neće.

Svi koji izadju na proteste i koji su bili na spiskovima predatim policiji su izrazavali svoje nezadovoljstvo. Dakle smogli su snage i hrabrosti.
Ovi koji nisu bili su prezadovoljni i njima je dobro.
Ni rudari u Kolubari kad strajkuju ne strajkuju zbog mene nego zbog njih.
Dokle god na protestima se ne pojavi iz svakog sela 100 traktora minimum oni nemoraju nista i imaju pravo.

Šta da rešavate mirnim putem ako smem da pitam kada je u toku pljačka poljoprivrednih ptoizvođača.Da li ste uopšte i pokrenuli pitanje oko toga.Subvencije mnogima neisplaćene.Potpisali ste sporazum gde nema roka isplate bilo čega.Ljudi po 3 meseca od početka javnog poziva nisu dobili podsticaje,sem prvog dela premije koju su nam uzeli smanjenjem cene mleka.Da li veruješ da na jedinom otkupnom mestu u Kikindi (zrenjaninska mlekara),svaki drugi dan se nosi 120 litara mleka.
Naravno,mi koji nismo bili na protestima,po vama nemamo pravo glasa.Itekako imamo. Obračun ječma kada su mi sve odbili,cena je bila 14 i nešto a sa tih 9000-15 i nešto.Ne znam kako je sa žitom.Neću ništa ne provereno da pišem.Ostaviću kolegama koji imaju tu kulturu.
Recite,brate mili,morali smo tako i tako.Sa ovima nema pregovora.Ali kako su vam ponudili subvencije do 100ha,potpisuj.Nijedan zahtev nije prošao sem što se podiglo po grlu na 40000 koje će ljudi dobiti-niko ne zna kad ali brzo neće.
Jedino si u pravu da nemate pravo da prigovarate bilo šta. Oni koji su bili na ulici su svakako uradili više za one koji su sedeli kući, nego što su oni koji su sedeli kući uradili za one što su izlazili na ulicu. Ko je sedeo kući, njemu je bilo dobro, zašto sada kukanje, ne razumem, jel si me ti platio da ja pregovaram u tvoje ime, nisi , prema tome javi se onome ko je pregovarao u tvoje ime, ja svakako nisam

Svi koji izadju na proteste i koji su bili na spiskovima predatim policiji su izrazavali svoje nezadovoljstvo. Dakle smogli su snage i hrabrosti.
Ovi koji nisu bili su prezadovoljni i njima je dobro.
Ni rudari u Kolubari kad strajkuju ne strajkuju zbog mene nego zbog njih.
Dokle god na protestima se ne pojavi iz svakog sela 100 traktora minimum oni nemoraju nista i imaju pravo.
100% tačno

Pazi, Boga ti.A ti nisi pregovarao u moje ime.Naravno da je to tačno.Ti si pregovarao u svoje ime jer da nisi bilo bi sve drugačije.Nije kukanje.Samo pitam sa kojim pravom ste vi odlučivali u ime svih poljoprivrednika.
Masovnost je izgubljena nakon podele na profesionalce i hobiste.

Pa što sad spominjete proteste? Idu mirnim putem jer kad su bili protesti onda niko nije hteo da izadje. Da su svi izašli onda nas nebi mogli opljačkati. Svi se samo prave pametni na forumima i na viber grupama.

Nazad
Vrh