milos539
Član
Prodato danas 19 c. Odjavljujemo se iz teme do nove . Bruka i sramota
....
....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je cena semenske neko je na f izbacio cenovnik kod vas oko 700 e plus pdv Rva sorteKod nas 4. Klasa 135 eura minus trosak skladistenja. 3. Klasa 150 eura minus trosak skladistenja..... Propast.. I jos kazu nitko ju nece ni po tim cijenama kupiti.
Savacoop izbacio sorte koje su kod njih u distribuciji...cena od 60-70 din.Koja je cena semenske neko je na f izbacio cenovnik kod vas oko 700 e plus pdv Rva sorte
730 eura za 100 kg rwa sofru, 12% rabat za gotovinu plus pdv. Ubuduce ide tavanusa pa nek ovo sije ko hoce.....Koja je cena semenske neko je na f izbacio cenovnik kod vas oko 700 e plus pdv Rva sorte
Zaboravih reci: Cena + PDV!Savacoop izbacio sorte koje su kod njih u distribuciji...cena od 60-70 din.
Oni cene svoj rad! Kalkulacija im je naspram proslogodisnjih ulaganja i nece da rade u minusu kao mi!730 eura za 100 kg rwa sofru, 12% rabat za gotovinu plus pdv. Ubuduce ide tavanusa pa nek ovo sije ko hoce.....
Omjer 1: 4,75 nisu normalni
Tako ce se i kupovati..... Na 135 eura psenice da placam ovu cijenu..... Ovo je zadnja trgovina nazalost samo sam 15% svoje robe ostavio za sjeme.... Nagodinu ide 90%Oni cene svoj rad! Kalkulacija im je naspram proslogodisnjih ulaganja i nece da rade u minusu kao mi!
I kod mene je tako...nadam se da ce i ostali poljoprivrednici sejati psenicu iz sopstvene dorade!Tako ce se i kupovati..... Na 135 eura psenice da placam ovu cijenu..... Ovo je zadnja trgovina nazalost samo sam 15% svoje robe ostavio za sjeme.... Nagodinu ide 90%
Dopustili su ako odneses gdje se radi certificarana dorada, znaci prosiju ti i zastite sa nekim fungicidom. I opet ispadne 40% jeftinije nego ovako kupiti.....Jel može kod vas u HR da se seje sopstveno seme?Mislim zbog podsticaja i ostalog.