Prvi put sam konkuris'o kod robni rezervi i nisam prošao,iako sam ispunjavao sve uslove,čak i bolje,zahvaljujući gospodji koja radi papire kod mog skladistara, Mlinpek Stara Pazova.
Prvi dan konkursa,poslao zahtev na produktnu berzu,sve ok..Oni su zahtev poslali robnim rezervama.Gospodja iz robnih rezervi je krajem jula 2-3 puta tražila dokumentaciju od mog skladištara,što mail-om,što pozivima telefonom,bez odgovora.Kad sam pozvao skladištara da vidim u čemu je problem,gospodja koja radi papire je na godišnjem,vraća se 10.avgusta.Zovem je 11 avgusta,petak..."nazovi me u ponedeljak u gužvi sam".
Zovem u ponedeljak..."nazovi me u utorak".Zovem u utorak..."nazovi me u sredu".Zovem u sredu..."nazvaću te sutra(četvrtak)".Nije nazvala u četvrtak.Nazove me u petak pre podne, 18.avgust..."poslaću dokumentaciju danas robnim rezervama,dostavi mi od nedelje izvod od gazdinstva i ličnu kartu",reko ok...mislim se,fala qrcu.
Da bi me nazvala posle podne oko 14 h. i obavestila da su robne rezerve završile sa otkupom!
Tako da,ko planira ubuduće da preko Mlinpek Stara Pazova proda žito robnim rezervama,zna sa kim ima posla.