Cena pšenice rod 2023

Bravo tebi! Ja prodao 60 t po 19 din i cekam ko ker mozda jos koji dinar a druga polovina jos je na lageru po nekim losim uslovima!

Pre ce biti da nemaju vise para nego sto su ispunili kvotu. Pa retko neko moze da ispuni uslov sa hl od 76. Mnogi su zbog tova odbijeni.

Prodato sve u robne rezerve i prosle nedelje plaćena psenica po ceni 25 plus pdv. Troskovi prevoza 0.65din prevoz i 0.27din sertifikovana analiza.
Biće bolje sledeće godine.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Prvi put sam konkuris'o kod robni rezervi i nisam prošao,iako sam ispunjavao sve uslove,čak i bolje,zahvaljujući gospodji koja radi papire kod mog skladistara, Mlinpek Stara Pazova.
Prvi dan konkursa,poslao zahtev na produktnu berzu,sve ok..Oni su zahtev poslali robnim rezervama.Gospodja iz robnih rezervi je krajem jula 2-3 puta tražila dokumentaciju od mog skladištara,što mail-om,što pozivima telefonom,bez odgovora.Kad sam pozvao skladištara da vidim u čemu je problem,gospodja koja radi papire je na godišnjem,vraća se 10.avgusta.Zovem je 11 avgusta,petak..."nazovi me u ponedeljak u gužvi sam".
Zovem u ponedeljak..."nazovi me u utorak".Zovem u utorak..."nazovi me u sredu".Zovem u sredu..."nazvaću te sutra(četvrtak)".Nije nazvala u četvrtak.Nazove me u petak pre podne, 18.avgust..."poslaću dokumentaciju danas robnim rezervama,dostavi mi od nedelje izvod od gazdinstva i ličnu kartu",reko ok...mislim se,fala qrcu.
Da bi me nazvala posle podne oko 14 h. i obavestila da su robne rezerve završile sa otkupom!
Tako da,ko planira ubuduće da preko Mlinpek Stara Pazova proda žito robnim rezervama,zna sa kim ima posla.

Poslednja izmena:
Znaš i sam komšo,iako sam u pravu,oni imaju svoju priču...
Navodno,država je otkupila samo 50.000 tona,jer nema više novca,pa su zato završili otkup!
I da je tako,to nema nikakve veze sa mnom,jer sam ja svoj deo posla uradio na vreme,da sam mogao proći i na tu količinu.
Popizdio sam jako,to je sve što mogu.Prodao danas sve po 21,52 din/kg.
I tu sam izgubio1,5 din/kg,jer je žito bilo 23 din kad sam poslao zahtev za robne rezerve.

Nazad
Vrh