Cena pšenice rod 2023

lepa slika, sa cenom jos malo kao Jul 21, a inflacija preko 20% od onda. naduvali izduvali baloncinu kao da prodaju maglu

Bilo kako bilo i sa tim sporazumom o izvozu crnim morem , to ide mnoogo manje nego prije rata ,zato je veci transport kamionima prema istocnoj Evropi , sto svi osjecamo.
Ako ne produze dogovor nama ce biti jos gore za cijene.

Sta ima da mi verujes.
Proguglas i vidis cene.

Kaze 20 dinara start nova.Stara 22 sa pdv.
Novac kad bude,bice...
Jecam 15.3-15.5.

A sto se babi ( tebi)snilo 40 +zimus,je prica za laku noc.
Deca to zovu bajka....

Ako cemo iskreno, i ti si se prosle godine nalupetao za suncokret.

VIdi ovako moj post za suncokret je bio ovaj dole za suncokret a realno je suncokert trebao ici na 100+ a druga prica je pljacka koja je pokrenula i proteste. Ja nisam vidovit da pogadjam cene ali Sasha015 je lik koji ima interes otkupa po najnizim mogucim cenama jer iste i preprodaje. Ni jednom od kad sam ovde nisam video post koji ne kaze,bice rekorda pala kise,cene idu dole,trulez bolesti,pada cena i slicno.

Ovo sam pisao za suncokret a iskreeno misio sam da ce ici mnogo vise
"Nisi čitao moje predhodne poruke dve strane unazad . Upravo suprotno... Ne čudim se nego sam rekao da mislim da će biti suncokret 73 i više."

VIdi ovako moj post za suncokret je bio ovaj dole za suncokret a realno je suncokert trebao ici na 100+ a druga prica je pljacka koja je pokrenula i proteste. Ja nisam vidovit da pogadjam cene ali Sasha015 je lik koji ima interes otkupa po najnizim mogucim cenama jer iste i preprodaje. Ni jednom od kad sam ovde nisam video post koji ne kaze,bice rekorda pala kise,cene idu dole,trulez bolesti,pada cena i slicno.

Ovo sam pisao za suncokret a iskreeno misio sam da ce ici mnogo vise
"Nisi čitao moje predhodne poruke dve strane unazad . Upravo suprotno... Ne čudim se nego sam rekao da mislim da će biti suncokret 73 i više."
Iskreno, kako smo izvukli 7.8din na 65din, uopšte mi nije jasno. Generalno ratari su jedne velike p. sada smo se ujedinili sa mlekarima, tu je još gori cirkus i jeb. sa imlekom a i mlekari su još gore p. Tako da je....bačina, je jaka, ali ako, svi smo naši, samo jaši

Nazad
Vrh