Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
europa raste na 244 eura, ovo već ima smisla čuvati robu.SAD,psenica oko 31din.
100% da jeDa nije ovo durum pšenica ?
Tebi verujem kao kad CNN objavi nešto20 din nova psenica
Ako cemo iskreno, i ti si se prosle godine nalupetao za suncokret...Druže bavi se ti otkupom i prodajom kao i do sad. Pusti forum, kad pogledam tvoje postove o cenama kukuruza, pšenice od ranije, tvoje prognoze su želje. Ni jednom nisi pogodio.
Ako cemo iskreno, i ti si se prosle godine nalupetao za suncokret.
Odakle si?Sta ima da mi verujes.
Proguglas i vidis cene.
Kaze 20 dinara start nova.Stara 22 sa pdv.
Novac kad bude,bice...
Jecam 15.3-15.5.
A sto se babi ( tebi)snilo 40 +zimus,je prica za laku noc.
Deca to zovu bajka....
Iskreno, kako smo izvukli 7.8din na 65din, uopšte mi nije jasno. Generalno ratari su jedne velike p. sada smo se ujedinili sa mlekarima, tu je još gori cirkus i jeb. sa imlekom a i mlekari su još gore p. Tako da je....bačina, je jaka, ali ako, svi smo naši, samo jašiVIdi ovako moj post za suncokret je bio ovaj dole za suncokret a realno je suncokert trebao ici na 100+ a druga prica je pljacka koja je pokrenula i proteste. Ja nisam vidovit da pogadjam cene ali Sasha015 je lik koji ima interes otkupa po najnizim mogucim cenama jer iste i preprodaje. Ni jednom od kad sam ovde nisam video post koji ne kaze,bice rekorda pala kise,cene idu dole,trulez bolesti,pada cena i slicno.
Ovo sam pisao za suncokret a iskreeno misio sam da ce ici mnogo vise
"Nisi čitao moje predhodne poruke dve strane unazad . Upravo suprotno... Ne čudim se nego sam rekao da mislim da će biti suncokret 73 i više."