Cena pšenice rod 2023

..бемо се ми међусобно једно лепо групно колективно цепање а ..бе нас и све остало...

I šta kažete drugovi paori bolje da damo pšenicu bjelicu zabadava nego da je pustimo da propadne ili možda obrnuto, pitanje je sad. :cautious::rolleyes::cautious:

1600 hektara,kao i Nedimovic,sem kad nisu mogli potplatiti nekog sitnijeg da laze u njixovu korist,nikad nije obilazio sitnog poljoprivrednika,jer ocigledno im se ne svidja sta imaju reci.

252,50 eura matif za sada u Americi je samo lokalno negdje nešto kiše palo a i to što je palo nije dovoljno tako da im predstojeća suša tjera cijene gore. ako naši ne ponude veću cijenu na blizu 175 do 180 eura neto ne vrijedi im davati na ovim smiješnim cijenama i treba čuvati.

Milovanovic1992...sve ispod 32 din poslujemo sa gubitkom tebi je to smesno?Koliko vidimo gore postoji potraznja na 26.4 din. Sta se smejes koji k....Lepo je kad gubis pare???Za koji djavo radis onda?
Ti si mi smešan. Cena nije.
Mani se ti tvojih prognoza. Prosle godine si pisao za sunc. 75 dinara, bez pomoći drzave. Kako si tada pisao, cuo si od nekoga koji je cuo od nekoga...
Mani se prognoziranja.

A sta je tebi zasmetalo ako je napisano 75 suncokret prosle godine?Psenica je bila 35 din a neki su uhvatili 40 din u zetvi.Ja sam tad prodao svoje po 40din iako su svi placali 35.Znam licno par velikih koji su tad dobili 75 za suncokret.Ispostavilo se da ih je otkljupljivac cuvao.Naravno nije bilo doplate.Jesam li napisao za psenicu MISLIM da ce biti oko 26 koliko i sad nude a ne znaci da ce biti tacno.To je ponizavajuce,poslovanje sa gubitkom. Koliko ja vidim mogu otac da ti budem imas 20 godina nisi jos ni poceo da zivis.Kultura prvo i obracaj se starijima sa Vi.Retko koje dete poljoprivrednika nema osnovne kulture.
I da zaboravih..raspitaj se koliko je nudjeno u februaru za suncokret.OPLJACKANI SMO

@F.E.A.R
Sad mi je jasno tvoje bacanje ciframa. Ne umes da izracunas ni koliko 1992. godiste ima godina. 😀

Kazem, ne smeta mi, ali zasto pisete cene, ako pisete napamet? Da se pretrese forum od prosle godine, i da se vide prognoze članova, 2% je bilo u pravu. Ostalo samo lupanje na par stranica, sa tobom na čelu.
Kamo srece da bude i 40 dinara opet.

Da...greška u kucanju dobro sam rekao mogu otac da ti budem. 20 godina razlike,mišljenje je jedno i onda se napiše"mislim" kao što sam i ja napisao. Okačio sam gore da je potražnja pšenice novog roda trenutno na nivou 26.4 din i postavio sliku. Šta tebi nije jasno??? Mišljenja sam da će ta cena biti sad sutra, kad se završi žetva, u avgustu. Pojma nemam ali kažem da je ovo ponižavajuće za nas i da je pitanje dana kad će ljudima pući. To vidim na sve strane.

Nazad
Vrh